Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretjerano ili ne?

Na maturalnoj zabavi markerom označili učenike cijepljene protiv COVID-19, roditelji bijesni

NBC
15.06.2021.
u 12:30

Rijetki su oni kojima je ovakvo označavanje djece opravdano.

Mediji diljem SAD-a već nekoliko dana masovno pišu o događaju koji je uznemirio mnoge roditelje i učenike.

Naime, učenici jedne srednje škole iz New Hampshirea imali su maturalnu zabavu, a na dolasku ih je dočekalo neugodno iznenađenje – osoblje škole označavalo ih je markerom ovisno o tome jesu li primili cjepivo protiv COVID-19 ili nisu.

Foto: NBC

Mladi par šalje ''plesne razglednice'' s najljepših mjesta u Hrvatskoj:

Označavanje cijepljene djece crvenim markerom i one suprotne crnim razbjesnilo je mnoge roditelje, a jedan je ispričao i da su učenici morali dizati ruke po završetku svakih nekoliko pjesama kako bi se vidjelo jesu li oznake još uvijek na rukama te kako bi se sve snimilo kamerom za evidenciju. 

Škola se brani teorijom da su oznake napravljene samo u svrhu evidencije ako se pokrene istraga o pridržavanju mjera, a ne kao diskriminacija, no nije poznat daljnji tijek ove situacije, prenosi NBC Boston.

Poznata novinarka šokirala priznanjem na TV-u: 'Protekli tjedni bili su turbulentni, dijagnosticiran mi je rak'

1/5

Komentara 6

Avatar Dokman
Dokman
14:17 15.06.2021.

Što da čovjek napiše na ovaj totalitarizam a da ne dobije crveni?

Avatar moskva
moskva
10:02 16.06.2021.

Žig zveri

ZU
zupi
14:42 15.06.2021.

Nacisticko komunisticke metode na dijelu. Razni stozeri znaju bolje od nas samih i za nase dobro provode svoju samovolju. Odlucuju umijesto nas bez ikakve mogucnosti izbora. Tko se usportivi, dovede neku odluku u pitanje biva kaznjen i eliminiran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije