Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razlog je nevjerojatan

Na eBayu se prodao McDonald'sov pileći medaljon - za vrtoglavih 635 tisuća kuna

ebay
04.06.2021.
u 11:30

Ljudi su se doslovno borili za njega, a evo i zašto.

Na eBayu je prije nekoliko dana izašao oglas da se prodaje pileći medaljon iz McDonald'sa - i to za 40 000 dolara, odnosno 254 240 kuna. Stavljena je početna cijena, ali se zapravo trebalo priključiti aukciji, a nije dugo trebalo da se javi čak 151 osoba!

Zašto su ga svi toliko željeli, pitate se? Jer oblikom nalikuje na lika iz videoigrice Among Us koja je trenutno jako popularna, prenosi UNILAD.

Foto: ebay

Ovo ne možemo ni zamisliti: Evo kakva se sve hrana nudi u McDonald's restoranima diljem svijeta

1/16

Nudilo se sve više i više novaca, a na kraju je ovaj traženi McNuggets otišao u ruke sretniku koji je odlučio platiti čak 99 997 dolara, odnosno 635 tisuća kuna.

Kako kažu obožavatelji, pileći medaljon je još posebniji jer je bio dio BTS menija koji sadrži 10 nuggetsa, srednji pomfrit, srednju Coca Colu i dva umaka - sweet chilli i Cajun. Inače, ovaj meni je od neki dan dostupan i kod nas.

Majka troje djece (31) potrošila je 290 tisuća kuna kako bi cijelo tijelo prekrila tetovažama:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije