Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
znate li ih?

Muškarcima je teško voditi razgovor nakon seksa, a stručnjaci tvrde da su ovo glavni razlozi zašto

Shuttershock
20.12.2022.
u 02:00

Za žene seks može imati vrlo duboko značenje, emocionalno ih povezati, a neke čak osjećaju da su povezani s partnerima, ali muškarci to vide samo kao seks.

Seks je sjajan, ali kada nakon njega dođe do razgovora, mnogi muškarci postanu neugodni ili jednostavno se isključe. Možda rade nevjerojatan posao do seksa koji uključuje i udvaranje, ali nakon toga neki muškarci ne znaju kako se nositi sa stankom. Evo 5 glavnih razloga koji mogu opravdati zašto je nekim muškarcima teško razgovarati nakon seksa, kako piše Times of India.

Boji se da bi ona mogla tražiti obvezu
Za žene seks može imati vrlo duboko značenje, emocionalno ih povezati, a neke čak osjećaju da su povezani s partnerima, ali muškarci to vide samo kao seks. Čak i ako muškarac želi biti intiman s vama, ako niste u braku ili niste u vezi, on se može bojati vaše potrebe za obvezom nakon seksa, a to čini muškarce suzdržanim i neugodnim nakon seksa.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

Strah
Muškarci trebaju potvrdu za gotovo sve što rade, a kada je u pitanju seks, boje se svoje izvedbe. Koliko god se pravio samopouzdan, ako je nakon seksa postao nespretan, jedan od razloga mogao bi biti taj što ne zna kako se pokazao i boji se čuti bilo što negativno od vas.

Prevelika privrženost
Muškarci ne vole partnerice koje su previše privržene, a nakon seksa neke žene su sklone upravo tome. Ako je vaš muškarac postao distanciran nakon seksa, onda ste vjerojatno bili previše privrženi nakon sjajnog vremena koje ste proveli u krevetu.

Nije uživao
Ako se nije dobro proveo u krevet, možda se jednostavno odvoji pa razgovor nakon seksa definitivno neće biti moguć. Najbolji način da to saznate je da izravno pitate je li seks koji ste oboje imali bio zadovoljavajući za njih ili ne.

Kompleks manje vrijednosti
Jedan od razloga zašto muškarci nakon seksa postanu neugodni i ne progovore dok vi to ne učinite jest to što možda imaju kompleks manje vrijednosti koji je također čest. Neki muškarci stalno misle da se nisu dobro pokazali i degradiraju se čak i ako vi niste davali tu vibraciju. Strah od odbijanja od suprotnog spola ponekad može biti toliko jak da se pretvori u kompleks manje vrijednosti.

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije