Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiva istraživanja

Muškarci s velikim stopalima skloniji su varanju, a žene s gustim obrvama su tašte: Evo što fizički izgled govori o vama

shutterstock
28.10.2020.
u 07:00

Razna istraživanja pokazala su povezanost između tjelesnih karakteristika i osobnosti ispitanika.

Znate li pročitati nečiji govor tijela? Neke fizičke karakteristike otkrivaju puno toga o nečijoj osobnosti, kako prenosi The Sun.

Prema istraživanju, muškarci s dubljim glasom više varaju svoje partnerice jer imaju veću razinu hormona testosterona, koji potiče seksualnu želju. Međutim, što još naša tijela otkrivaju o nama?

MUŠKARCI

Simetrija lica - bolji orgazmi

Imate sreće ako vaš dečko ima simetrično lice - to znači da vam može pružiti dobar orgazam. Tako barem kaže studija biologa Randyja Thornhilla sa Sveučilišta u Novom Meksiku. Njegovo istraživanje također je sugeriralo da bi ovi muškarci mogli imati veće šanse u postizanju trudnoće kod žena, što znači da postoji evolucijski razlog zašto cijenimo simetriju.

Više pozicionirane jagodice - agresivnost
Nemojte se suočavati s muškarcem koji ima višlje pozicionirane jagodice na licu od vas - to znači da vjerojatno ima lošu narav i temperament. Znanstvenici sa sveučilišta Brock u Ontariju kažu da je udaljenost između čovjekovih jagodičnih kostiju u odnosu na visinu njegova lica dobar pokazatelj koliko je vjerojatno da će izgubiti kontrolu. Otkrili su da su osobe s višim jagodicama i višom razinom testosterona imale agresivniju osobnost.

Velika stopala - nagon za varanje
Ako vaš partner ima velika stopala, budite oprezni - vjerojatnije je da će varati. Oni s nogama većim od veličine 44 imaju tri puta veću vjerojatnost da će imati spolne odnose izvan veze od onih koji imaju veličinu od 40 do 43, otkrilo  se u istraživanju IllicitEncounters.com, web stranice za oženjene ljude koji žele aferu.

Bila je na više od 10 plastičnih operacija, a sad tvrdi: Nemam posao jer muškarci samo žele spavati sa mnom

1/3

ŽENE

Guste obrve - taština

Guste i njegovane obrve označavaju da je vjerojatnije da će žena imati narcisoidne osobine, pokazalo je istraživanje Sveučilišta u Torontu. Vodeća autorica Miranda Giacomin objasnila je da one vole pažnju, a jače obrve mogu im pomoći da se istaknu iz mase.

Svijetle oči - tolerancija na bol
Za žene s plavim ili zelenim očima kažu da se puno bolje mogu nositi s bolovima od onih s tamnim očima. Studija Sveučilišta Pittsburgh otkrila je da su žene svijetlih očiju tijekom poroda manje osjećale bol, odnosno bolje ju podnosile. 

Oblikovana stražnjica - inteligencija
Mnogo žena bi željelo stražnjicu poput Kim Kardashian, a ako imate dovoljno sreće da je imate, to bi moglo koristiti i vašem mozgu. Studija Sveučilišta Oxford otkrila je da su žene s oblikovanim stražnjicama inteligentnije i otpornije na bolesti zbog veće razine "dobrih" masti koje pojačavaju rad mozga.

U braku su 60 godina, a zbog koronavirusa bili su razdvojeni 215 dana! Snimka ponovnog susreta je predivna:

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
08:14 28.10.2020.

Pa ja imam broj 46, pa u 15 godina braka nisam ništa ubo sa strane. Kod žena s gustim obrvama je jedino sigurno da imaju dlakaviju kefu, a ovo s dobrom guzicom da su inteligentnije, pa jesu, jer treniraju. Svakaka žena koja drži do sebe, neće propuštati trening da izgleda bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije