Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utjecaj obitelji

Muškarci koji odrastaju uz sestre manje su privlačni ženama

koreja-obitelji
Reuters
27.10.2010.
u 10:46

Ovim istraživanjem dokazano je kako obitelj uvelike utječe na obrazac ponašanja pojedinca i oblikuje osobu.

Muškarci koji odrastaju uz sestre manje su privlačni suprotnom spolu, pokazalo je istraživanje provedeno na Sveučilištu u Teksasu. Testiranje, provedeno na štakorima, dokazuje da je odrastanje muških životinja uz ženke utjecalo na njihovo seksualno ponašanje te na kasniju privlačnost suprotnom spolu.

Kada su ženke štakora spremne za parenje, miču ušima. To je pokret koji izluđuje muškarce i govori da su ženke spremne te da ih privlači određeni mužjak. No istraživanje je pokazalo kako ženke ne miču ušima kada su u društvu mužjaka koji su odrasli uz sestre.

Ovim istraživanjem dokazano je kako obitelj uvelike utječe na obrazac ponašanja pojedinca i oblikuje osobu.

Ključne riječi

Komentara 10

PE
perfa
13:00 27.10.2010.

pa nisu ljudi štakori(bar ne svi)..pa moj frend je odrastao uz 4 sestre i najveći je zavodnik u kvartu tak da ne drži mi baš ova priča vodu

OB
-obrisani-
13:15 27.10.2010.

NOGOMETNI i HOKEJAŠKI manager: http://tinyurl.com/nogomet-hokej :::U razvoju su još: FORMULA 1, TENIS, KOŠARKA, RUKOMET, ODBOJKA, BIATLON i BASEBALL na koje je moguća registracija te kad igra počne bit ćete obaviješteni na e-mail o početku pojedinog sporta. Trenutna zajednica managera u u postojećim sportovima broji oko 350 000 korisnika i svakim danom sve je veća::: http://tinyurl.com/nogomet-hokej

Avatar made_in_USA
made_in_USA
12:55 27.10.2010.

još nek mi neko objasni sličnost između štakora i ljudi...bio bih zbilja zahvalan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije