Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvo se rasplakala

Muškarac tetovirao ‘ružnu’ tetovažu svoje žene na tijelo: ‘Htio sam se našaliti s njom’

Tik Tok
23.03.2023.
u 16:30

Koliko god Tegan mrzila svoj urnebesan izraz lica na toj slici, Jarrodu se to apsolutno sviđa i presretan je što ga sada zauvijek ima ovjekovječenog na svojoj koži

Jedan muškarac odlučio se maksimalno našaliti sa svojom suprugom tako što je dao tetovirati njezinu 'nezgodnu' fotografiju na svoje tijelo, štos zbog kojeg je žena prvo briznula u plač. Jarrod Grove (28) priznao je da se bojao da bi ova šala mogla otići "u krivom smjeru", piše Mirror

Prema Jarrodu, fotografija koju je tetovirao, prikazuje izraz lica njegove supruge Tegan (30) a, iako je po njoj slika 'ružna', on tvrdi da mu se sviđa kako pokazuje njezinu šaljivu osobnost. Međutim, Tegan nikada nije mogla zamisliti da će njezin smiješni izraz lica zauvijek ostat zabilježen na ovaj način.

@tegan.n.jarrie Names are out, faces are in #tattooideas #fyp #tattoo #tattootiktok #foryou #couplestattoo #newtattoo ♬ original sound - ✨TEGZ N JARRIE✨

- Ona mrzi tu fotografiju, ali ja ju volim, a činjenica da ju ona toliko mrzi, jednostavno me natjerala da ju tetoviram. Pokazuje njezinu osobnost tako sirovu i iskrenu. Ona je najsmješnija osoba koju poznajem i ovaj njezin izraz lica me čini sretnim jer je to samo ona. Nije imala pojma da to radim, jedva sam čekao doći kući i vidjeti njenu reakciju. Znao sam da će to ići na jedan od dva načina: ili ćemo se smijati zajedno ili više nikada neću vidjeti ovu djevojku. Pretpostavljam da sam sretan što ima dobar smisao za humor. Međutim, prvo je puno plakala, zatim se puno smijala, a onda opet plakala dok je na internetu tražila lasersko uklanjanje tetovaže. Ali na kraju je samo podigla ruke i nasmijala se - ispričao je Jarrod.

Koliko god Tegan mrzila svoj urnebesan izraz lica na toj slici, Jarrodu se to apsolutno sviđa i presretan je što ga sada zauvijek ima ovjekovječenog na svojoj koži.

- Tetovaži je trebalo osam sati da se dovrši. Bilo je bolno, ali više sam bio nervozan oko njezine reakcije, nisam mogao dočekati da vidim hoće li se Tegan nasmijati ili će prekinuti sa mnom. Svima se jako sviđa tetovaža. Neki ljudi su me pitali što bi se dogodilo da se razvedemo, i pretpostavljam da bih onda otišao na lasersko uklanjanje. Međutim, naš odnos je toliko čvrst da se to ne bi dogodilo. Ona je moja srodna duša i ništa se neće promijeniti dok god se smijemo ovakvim stvarima - zaključio je. 

Jarrod je video podijelio na Tik Toku, na njihovom zajedničkom korisničkom računu, a u kratkom roku je prikupio 4,6 milijuna pregleda. Korisnici su većinom bili oduševljeni njegovom idejom. 

- Ako ovo nije ljubav ne znam što je - napisao je jedan korisnik.

- Želim da ovo moj suprug napravi - komentirala je druga korisnica. 

- Ovo je stvarno smiješno i ignorirat ću činjenicu da je to trajno na vašoj koži - glasio je treći komentar.

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije