Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirala se njegovim postupkom

Muškarac s kojim je dogovorila spoj ju je blokirao na mrežama jer je kasnila - dvije minute!'

Tik Tok
09.03.2023.
u 15:30

Kada ga je kasnije našla na stranici za spojeve gdje su se upoznali, tvrdio je da ju nije blokirao i da mu je Whatsapp aplikacija prestala raditi

Kad biste kasnili na spoj, koliko dugo biste očekivali da će vas osoba s kojom ste dogovorili spoj čekati? Mnogi bi zasigurno pomislili na dulje od dvije minute, ali to nije bio slučaj na spoju na koji je trebala ići jedna žena. Naime, muškarac s kojim se trebala naći, blokirao ju je na društvenim mrežama nakon što se pojavila dvije minute nakon njihovog dogovorenog vremena, piše Mirror.

Njezino kašnjenje - koje bi većina ljudi smatralo razumnim, očito je bilo previše za njega. No, kasnije je dobila priliku ispitati ga o njegovom ponašanju, a on je zanijekao svoje postupke.

5 stvari koje žene primijete na muškarcima na prvom spoju:

1/7

Dokazujući da tijek prave ljubavi gotovo nikada ne ide glatko, Jenny Nguyen-Don je odlučila na TikToku podijeliti priču o spoju koji je u potpunosti otišao u krivom smjeru.

- Večeras sam imala spoj i plan je bio da se nađemo na Leicester Squareu u 18:15. Želeći usput nešto prezalogajiti, poslala sam mu poruku u 17:30 da ga obavijestim da sam na putu. Međutim, na kraju sam stigla s dvije minute zakašnjenja. Kako nisam imala telefonski signal u podzemnoj, nisam mu mogla ni reći da ću malo kasniti. Kada sam izašla na ulicu gdje sam napokon imala signal, dobila sam nekoliko njegovih SMS poruka. Poslao mi je poruku u 17:47 napisavši: "cool, ok, samo moram svratiti do teretane i ostaviti torbu". Nisam odgovorila jer sam bila u metrou jer nisam niti primila poruku. Onda je u 18:09 stigla još jedna njegova poruka koja je glasila: "Zezaš me Jenny?" - rekla je u videu.

@jennyisthegreatest Men are so sensitive #hingedating #oldmenareweird #hingehorrorstories #ilovechicken #illjuststaysingle ♬ original sound - Jenny Nguyen-Don

Pokušala mu je odgovoriti, ali odmah je shvatila da nešto nije u redu.

- Primijetila sam da njegove fotografije na Whatsappu više nema, a onda kad sam mu poslala poruku 'Ovdje sam', poslana je samo s jednom kvačicom. Pokušala sam ponovno nekoliko minuta kasnije, ali još uvijek ništa, tako da sam shvatila da me taj čovjek blokirao samo zato što je mislio da neću doći - nastavila je.

No, nakon što je primijetila da ju i dalje nije blokirao na stranici za spojeve gdje su se upoznali, Jenny mu se obratila još jednom. Minutu kasnije konačno je primila odgovor na Whatsappu, a onda se i ponovno pojavila njegova profilna slika. On je zanijekao da ju je blokirao i rekao da ne zna što se dogodilo s njegovom Whatsappom aplikacijom, ali Jenny nije bila uvjerena.

- Kakav luzer - rekla je dok je završavala svoj video, prije nego što je dodala naslov: "Muškarci su tako osjetljivi".

Bizarna priča brzo je postala viralna, a u vrlo kratkom roku prikupila je 3,9 milijuna pregleda. Mnogi korisnici bili su šokirani muškarčevim ponašanjem. 

- To je tako pretjerano, sve manje od 15 minuta kašnjenja sasvim je u redu, pogotovo s podzemnom - glasio je jedan komentar.

- Velika crvena zastavica iskreno, blokirao te je jer nisi odgovorila nekoliko minuta, to vrišti nesigurnost i nestrpljenje - napisala je druga korisnica.

- Bila si previše dobra prema njemu, čudak je - dodala je treća. 

Preletjela je 11200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sada imaju dijete:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije