Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smetao mu je

Muškarac rođen sa dva penisa: "Iako su neke žene bile protiv, jedan sam morao ukloniti...'

Shuttershock
28.07.2023.
u 16:30

Budući da je već u dobi od 12 godina zbog teškog prekršaja poslan u zatvor za maloljetnike, sve do izlaska na slobodu u dobi od 24 godine Tank je bio djevac.

Vozač kamiona iz Los Angelesa koji je rođen s dva penisa nedavno je za NY Post progovorio o svom neobičnom seksualnom životu, rekavši i da su neke njegove partnerice; prije nego se odlučio na operaciju uklanjanja 'viška'; u krevetu s njim najviše uživale baš zbog ta dva organa. Predstavljen samo kao Tank ispričao je i da je još kao dijete patio od difalije, jako rijetke genetske abnormalnosti zbog koje se muškarac rađa s dva penisa. Prema Američkom Nacionalnom institutu za zdravlje, to je stanje tako rijetko da se pretpostavlja kako u cijelom SAD-a s pogađa manje od 1000 muškaraca, odnosno dječaka.

Budući da je već u dobi od 12 godina zbog teškog prekršaja poslan u zatvor za maloljetnike, sve do izlaska na slobodu u dobi od 24 godine Tank je bio djevac; a tada je odlučio nadoknaditi sve što je propustio i maksimalno iskoristiti oba svoja spolna organa... “Žene mi ne bi vjerovale kad bih im rekao da imam dva..., ali onda bih ih odveo u sobu da same vid...", otkriva Tank i odbacuje tvrdnje nekih koji su pričali da je ponekad u isto vrijeme ejakulirao iz oba penisa; čak i ako je samo jedan bio stimuliran.

“Kada bih penetrirao u ženu, osim ako bi htjela oba, jedan bi penis ostao 'po strani' i imao sam ponekad osjećaj da će eksplodirati”, objasnio je i otkrio da su neke žene zaista uživale kad bi u seksu s njima koristio oba organa istovremeno. Jedna se čak, tvrdi on, na taj osjećaj tako 'navukla' da je nakon njihovog prekida navodno istovremeno bila čak sa tri partnera, jer ju nakon tog iskustva jedan, pa čak ni dva penisa više nisu mogla zadovoljiti.

“Htjela je biti porno zvijezda i da zajedno snimimo video”, otkrio je Tank. “Vjerojatno bih zaradio mnogo novca...” A bez obzira na spomenute dobre strane, njemu je drugi penis u spavaćoj sobi ubrzo počeo baš smetati, pa se odlučio na operaciju uklanjanja 'viška'. "Da se nisam operirao,vjerojatno bih neke žene i povrijedio", zaključio je.

Muškarac ne može odoljeti ženinoj sestri: ‘Seksali smo se i na dan našeg vjenčanja!’

Komentara 1

DO
doberdedec
07:40 30.07.2023.

A uuuuuuu, da je bar kod mene bilo tako. Dvije muhe jednim udarcem.Mmmmmm

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije