Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što vi mislite?

Muškarac pokazao kako reže pizzu pa zgrozio mnoge: 'Ovo je strašno...'

shutterstock
29.08.2022.
u 13:30

Nisu svi bili ljubitelji tehnike rezanja, a mnogi su je nazivali ludom i stravičnom.

Jedan muškarac izazvao je burnu raspravu na društvenim mrežama nakon što je podijelio način na koji reže svoju pizzu. I dok većina ljudi pizzu reže na klasične trokute kako bi ravnomjerno podijelili kriške, on je reže na sasvim neobičan način. 

Podijelio je svoje jedinstveno rezanje jela na Redditu, gdje je objavio fotografiju pizze sa svakim komadom izrezanim u potpuno nasumičan oblik, kako prenosi The Sun.

Nije to samo pizza sa sirom, evo što sadrži prava Margherita:

1/8

Foto: Reddit

"Ovako sam narezao svoju pizzu da izbjegnem rezanje feferona. Moja je djevojka rekla da to objavim ovdje”, objasnio je u objavi.

Nisu svi bili ljubitelji tehnike rezanja, a mnogi su je nazivali ludom i stravičnom. “Ako tvoja djevojka još nije pobjegla, trebala bi. Ti si čudovište", komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: “Ovo je strašno… Zašto? Samo zašto?"

Međutim, drugi su rekli da bi mogli isprobati novu metodu u budućnosti.

"Nikada nisam razmišljao da pokušam prilagoditi komade feferonima, zanimljiv pristup, morat ću to probati jednog dana", rekao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: "Zapravo mi ovo ne smeta... Ako je tako izrežete i još uvijek razrežete feferone, to bi bilo teško podnijeti.”

Što jesti za život bez boli i upala? Stručnjaci otkrivaju koje namirnice uključiti u prehranu

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
12:35 30.08.2022.

Uvijek se reze na trokute on odlucio na svoj način😃

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije