Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prikazan cijeli proces

Muškarac otkrio što se događa u perilici posuđa tijekom pranja pa iznenadio mnoge: 'Zašto je voda smeđa?!'

Unsplash
22.09.2023.
u 12:30

U perilicu je dodao i tabletu za pranje rublja

Jedan korisnik Instagrama otkrio je kako ga je oduvijek zanimalo što se događa u njegovoj perilici posuđa tijekom pranja. Iz tog je razloga odlučio u plastičnu vrećicu staviti GoPro kameru, koja će snimiti cijeli proces. 

"Znam da nisam jedini koji je ovo oduvijek htio učiniti. Sada ćemo napokon saznati kako to izgleda" ,rekao je u početku videa.

U videu je prikazan zaista cijeli proces, od ispiranja hrane pa do trenutka kada je posuđe u potpunosti čisto, no ono što je mnoge šokiralo bila je smeđa boja vode u perilici. 

"Zašto je voda smeđa? Jeste li sigurni da je to u redu? Meni izgleda upitno", napisao je jedan korisnik. "Jesam li jedina koja je čekala da voda postane čista? Imam osjećaj da ovo nije dobro", dodala je druga korisnica. 

Neki korisnici su smišljali šale na temelju boje vode kojom se posuđe pralo. "Zašto pereš svoje posuđe vodom iz rijeke", "Tip pere suđe kavom s mlijekom", glasili su neki od komentara. 

Ipak, neki su se korisnici osvrnuli na to što je muškarac u perilicu stavio tabletu za pranje rublja pa su tvrdili da je voda zasigurno smeđa zbog toga. 

Muškarac otkrio trik za perilicu posuđa pa izazvao burnu raspravu: 'Ovo uopće nema smisla'

Ključne riječi

Komentara 2

NE
NervozniPoštar
14:49 22.09.2023.

I ja sam jednom htio provjeriti da li se u perilici prilikom rada odvija sve kako je propisano. Izbacio sam van svo suđe i pregrade, ali mi nije uspjelo ugurati se unutra. Lik očito ima perilicu većih dimenzija.

WA
wannabenovinari
15:11 22.09.2023.

Ostaje neodgovoreno zašto za pranje posuđa koristi vodu iz rijeke, umjesto iz vodovoda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije