Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna vijest

Muškarac koji se proslavio smiješnim videom i postao poznati meme preminuo u 65. godini

YouTube Screenhshot
29.04.2021.
u 10:30

Nažalost, prošle godine u rujnu završio je na bolničkom liječenju, imao je vaskularne probleme, pa mu je amputirana noga.

Juan Joya Borja postao je svjetski poznat nakon što je na YouTubeu osvanula snimka njegova gostovanja u jednoj emisiji gdje on ne može, ma koliko pokušavao, zaustaviti smijeh. Iako pola svijeta nije razumjelo o čemu govori i što mu je toliko smiješno, svi su se smijali zajedno s njim. Na kraju je netko napravio prijevod, pa se otkrilo da je pričao o tome kako je kao mlad bacio posuđe u ocean. Tada je postao i često korišteni meme.

Nažalost, prošle godine u rujnu završio je na bolničkom liječenju, imao je vaskularne probleme, pa mu je amputirana noga, ali nije to mogao izdržati – preminuo je sada u 65. godini.

Pogledajte video:

Mnogi su ovih dana podijelili ponovno njegov video na društvenim mrežama kako bi ga se prisjetili, prenosi LADbible.

Ženu i djecu davio i mlatio metalnim šipkama – dobio je 13 i pol godina zatvora:

1/3
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
11:03 29.04.2021.

ovaj će živjet vječno s obzirom na njegovu nevjerovatnu popularnost među djecom i mladima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije