Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima problem

Muškarac ispričao: 'Odbili su me na razgovoru za posao jer mi je penis - prevelik!'

Schreenshoot/Channel 4/My Massive C**k
27.10.2022.
u 09:30

Joe, koji je odlučio prešutjeti svoje prezime, jedan je od onih kojima veliki penis smeta upravo zbog toga što ometa njegov normalni život, a i upropastio mu je karijeru

Britanska televizijska mreža Channel 4 ima emisiju pod nazivom ‘My massive C..k’ (Moj ogromni penis), u kojoj predstavljaju impresivno obdarene muškarce. Nedavno su predstavili muškarca koji ima veličinu penisa od 24.13 centimetara, te tvrdi da su ga odbili na razgovoru za posao jer su mislili da je tijekom razgovora imao erekciju, piše New York Post.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak:

1/15

Neki muškarci u emisiji priznaju da im ne smetaju njihovi veliki penisi, dok drugi traže operacije da bi ih smanjili i uklopili se među druge. Joe, koji je odlučio prešutjeti svoje prezime, jedan je od onih kojima veliki penis smeta upravo zbog toga što ometa njegov normalni život, a i upropastio mu je karijeru. 

Foto: Schreenshoot/Channel 4/My Massive C**k

- Veličinu mog penisa je nemoguće sakriti ili smanjiti, to je jednostavno isključeno. Deblji  je od moje podlaktice, ima oko 17,7 centimetara promjera - rekao je Joe o svojim intimnim dijelovima.

Ima čak i posebno donje rublje da mu penis 'ne ispada', s dodanom 'torbicom' u koju 'sve stane'. No, ovoga puta, čak mu ni te gaće nisu pomogle, te ga je penis stajao novog posla.

Foto: Schreenshoot/Channel 4/My Massive C**k

- Rekli su mi da su mislili da sam dobar kandidat, ali da im se čini da se dogodilo nešto potpuno neprimjereno i neprikladno na razgovoru. Mislili su da imam erekciju tijekom cijelog intervjua. Sigurno su pod time mislili 'možemo vidjeti tvoj penis' - ispričao je u emisiji. 

Otac troje djece i inženjer robotike obožava nositi štikle i suknje: 'Ne vidim ništa čudno u tome'  

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:03 27.10.2022.

Na krivom mjestu traži posao.

ER
erosaonogasvijeta
23:41 30.10.2022.

Pravac Holywood.

PO
poluvodič
12:17 27.10.2022.

Da coek ima VELIKI problem očito, jadan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije