Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li uspjeli?

Možete se pohvaliti da imate savršen vid ako pronađete pogrešku klizačice u 5 sekundi

Bright Side
28.08.2023.
u 07:00

Ako danas još niste krenuli u vježbanje mozga, zašto ne biste isprobali ovu zagonetku? Sve što trebate učiniti je proučiti sliku i pronaći jedan detalj koji vam se čini pogrešan.

Ako želite malo vježbati svoj mozak, nema boljeg načina mozgalica ili izazovnih zagonetki koje vas tjeraju da drugačije gledate na stvari i koristite svoje vještine kritičkog razmišljanja. Zapravo, rješavanje nekoliko zagonetki dnevno može znatno doprinijeti jačanju vaše kognitivne funkcije - što je jednako važno za održavanje zdravlja vašeg uma kao što je odlazak u teretanu važan za vaše mišiće, prenosi Mirror.

A ako danas još niste krenuli u vježbanje mozga, zašto ne biste isprobali ovu zagonetku? Sve što trebate učiniti je proučiti sliku ispod i pronaći jedan detalj koji vam se čini pogrešan. Oh, i imate samo pet sekundi za to.

Foto: Bright Side

Čini se da slika prikazuje ženu koja kliže na klizalištu. Iza nje su stolice na kojima gledatelji mogu promatrati akciju, a odjevena je u onu vrstu zimske opreme koju biste očekivali da ćete nositi kada se idete okušati u klizanju. Na prvi pogled, čini se da je sve u redu sa slikom, zar ne? Žena pokazuje svoje klizačke sposobnosti na jednoj nozi, a na licu ima osmijeh koji pokazuje da je sve u redu. Ali, postoji jedan veliki nedostatak na slici, a vaš je posao otkriti što je to što je brže moguće.

Prema Jagranu Joshu, morat ćete pronaći pogrešku u roku od pet sekundi ako se želite smatrati najboljim od najboljih, ali nema teškog vremenskog ograničenja ako vam treba malo više vremena. Jeste li već uočili pogrešku? Vrlo brzo ćemo vam dati odgovor pa nemojte dalje čitati ako još proučavate sliku.

VEZANI ČLANCI: 

Ako bolje pogledate gornju sliku, žena zapravo na nogama nosi role umjesto klizaljki! Vidi se da imaju kotače umjesto noževa na samom dnu, što bi ih činilo opasnima za korištenje na klizalištu i definitivno nisu prikladna obuća za taj sport.

Moderan švedski svećenik: Pet puta tjedno ide u teretanu, a ima i brojne tetovaže

Komentara 2

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
10:27 28.08.2023.

Možda bih i skužio u čemu je kvaka, da mi u tih pet sekudni nije iskočilo barem 14 reklama...

TH
than
09:42 28.08.2023.

Može biti klizalište, a i ne mora. No zasigurno nema veze sa savršenim vidom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije