Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelila je mišljenja

'Mojih šestero djece tušira se samo dva puta tjedno - to je dovoljno da budu čisti'

@sharon.a.life
17.02.2024.
u 15:15

Perete li se jednom dnevno, jednom tjedno ili nešto između? Svatko je drugačiji, a jedna je žena podijelila mišljenja nakon što je priznala da se njezino šestero djece pere samo dva puta tjedno.

Ne slažu se svi koliko je često potrebno tuširati se. Jeste li tip osobe koja se tušira jednom dnevno ili možda samo nakon vježbanja? Ne postoji jedno pravilo za sve koliko često se trebate tuširati, što može dovesti do mnogo različitih mišljenja. A jedna je mama ozbiljno podijelila mišljenja nakon što je priznala da se njezina djeca tuširaju samo dvaput tjedno. Mama šestero djece, Sharon, objasnila je da je razlog za to da bi im životi bio lakši, piše Mirror.

U videu postavljenom na njezin TikTok račun @sharon.a.life podijelila je: 'Ja sam majka šestero djece i evo samo nekoliko stvari koje radimo u našem domu kako bismo svoj život učinili malo lakšim za upravljanje'. Nabrajajući nekoliko stvari koje rade kako bi si olakšali život, Sharon je rekla da su 'dani za kupanje i tuširanje nedjelja i srijeda'.

 

@sharon.a.life This makes me aound really put together and strict but really we’re just always barely keeping our heads above water, and all of this helps with that! #bigfamilylife #momlife #motherhood #momtips #momsoftiktok ♬ original sound - Sharon.a.life

Međutim, unatoč 'rasporedu tuširanja', objasnila je da ako je nekome baš potrebno tuširanje može se otuširati, ali da je dva dana sasvim dovoljno. Sharonine izjave uzburkale su njezine pratitelje, koji su bili podijeljeni oko toga je li to ispravno ili ne. Jedna je osoba rekla: 'Osim ako vaša djeca nisu u komi i ne kreću se/igraju, treba im tuširanje. Ovo je tako zlobno!'.

Druga se složila, dodavši: 'Kao učiteljica, molim vas da šaljete svoju djecu u školu okupanu svaki dan', dok je netko drugi jednostavno napisao: 'DVA TUŠIRANJA TJEDNO?????????'. Međutim, nisu se svi složili, a jedna je osoba napisala: 'Potpuno je nepotrebno svakodnevno kupanje', a druga se nadovezala: 'Djeca se ne trebaju kupati svaki dan. Nikada nisam razumio zašto ljudi svake noći doslovno ribaju svoju kožu. Tako loše'.

VEZANI ČLANCI: 

NHS kaže da nema razloga da svoje novorođenče ili bebu kupate svaki dan, ali ako uživaju u tome, nema razloga da to ne činite. Prema Američkoj akademiji za dermatologiju, za djecu u dobi od šest do 11 godina u redu je svakodnevno kupanje, ali nije uvijek potrebno, a preporučuje se barem jednom ili dvaput tjedno.

Komentara 1

HA
Haha
17:23 17.02.2024.

Zamislite,mi starija generacija se, bas svi, kupali subotom navecer, mi i nasa djeca. I bili zdravi ko cekin, nitko bas nije smrdio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije