Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Moja Optika donira kontrolu vida i naočalne leće svim članovima HGSS-a

Moja Optika
Foto: Ines Novković
1/12
04.12.2023.
u 14:21

U svojoj desetoj godini poslovanja, zagrebačka Moja Optika, priznata obiteljska optika poznata po vrhunskoj stručnosti, slavi deset godina predanosti, povjerenja i kvalitete. Uz duboku zahvalnost vjernim klijentima, Moja Optika nastavlja svoju posvećenost zajednici kroz posebne donacije koje oblikuju bolju budućnost.

U skladu s njihovom poslovnom filozofijom "Moja optika - Moj fokus na bitno!", tvrtka je odlučila proslaviti ovu značajnu obljetnicu pružanjem podrške onima koji čine najvažnije poslove u zajednici. U partnerstvu s Hrvatskom gorskom službom spašavanja (HGSS), Moja Optika pruža podršku tim hrabrim volonterima spasiocima, donirajući dioptrijske kontrole vida i nove ESSILOR naočalne leće s višeslojnom antirefleksnom zaštitom, svim članovima HGSS-a.

Foto: Ines Novković

"Ova donacija nije samo izraz naše zahvalnosti HGSS-u, već i naša predanost podršci onima čija hrabrost nas spašava u najizazovnijim trenucima. Svi zaslužujemo jasan pogled na svijet, posebno oni koji rade tako nevjerojatne stvari za našu zajednicu", izjavio je Nikola Katanica, suvlasnik Moje Optike.

Pored toga, Moja Optika širi utjecaj podržavajući obrazovanje. Kao bivši učenici, Tehničkoj školi Ruđer Bošković doniranli su moderni stroj za brušenje naočalnih leća kako bi dodatno potaknuli razvoj stručnosti učenika i unaprijedili njihovo razumijevanje optičke tehnologije.

Foto: Ines Novković

"Smatramo da obrazovanje ima ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti. Donacija stroja Tehničkoj školi je naš doprinos izgradnji stručnih kadrova i podrška mladima u ostvarivanju njihovog punog potencijala", dodala je Kristina Ivica, suvlasnica Moje Optike.

Ova gesta zahvalnosti je način na koji Moja Optika pokazuje ljubav prema zajednici koja ih je podržala kroz posljednjih deset godina. Nastavljajući svoju predanost pružanju vrhunske usluge i brige za vid, tvrtka ostaje fokusirana na bitno - zdravlje i dobrobit svake osobe.

"Moja Optika uvijek ističe važnost brige za vid. Ovim donacijama želimo podsjetiti ljude koliko je dobar vid ključan za uživanje u životu. Nadamo se da će naša podrška HGSS-u i Tehničkoj školi Ruđer Bošković pridonijeti razvoju stručnosti i sigurnosti u našoj zajednici", zaključio je Nikola Katanica.

Foto: Ines Novković

Ova obljetnička proslava ne samo da odražava put Moje Optike, već i viziju tvrtke za daljnje doprinose društvu. S 10 godina vjernosti i podrške zajednici, Moja Optika s nestrpljenjem i optimizmom gleda prema budućnosti, uvjerena u to da će, s podrškom klijenata, nastaviti ostvarivati pozitivne promjene u vidnoj skrbi i šire a to im je kako kažu, najveće ispunjenje te nagrada za rad.

Za dodatne informacije o Mojoj Optici, posjetite ih u Savskoj cesti 179, Zagreb ili kontaktirajte putem telefona +385 1 36 68 909.

Foto: Ines Novković

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije