Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pazi na zdravlje

Mnogi misle da su ona i majka blizanke: ‘Izgleda upola mlađe i tijelo joj je fantastično!’

Instagram/@hergardengym
18.03.2024.
u 15:30

Neki su im davali komplimente, dok su drugi inzistirali da su sestre ili čak i blizanke

Baka Jacqueline Hooton (61) u super formi podijelila je kako nju i njezinu kćer, koja je upola mlađa od nje, često zovu 'blizankama' zbog zapanjujućih sličnosti. Jacqueline radi kao osobna trenerica i postigla je neke nevjerojatne stvari kada je u pitanju kondicija - može dići neke zaista velike kilaže, a njezin izgled je zavidno dobar, piše Mirror. 

Ona i njezina kći Saffron (24) često se šale na račun svoje sličnosti, unatoč razlici u godinama od 37 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saffron Hooton (@saff_fit)

Jaqueline je podijelila jednu objavu sa svojih pola milijuna pratitelja na Instagramu (@hergardengym) i oni tvrde da su se trudili uočiti razliku između majke i kćeri, a neki su bili sigurni da su sestre. 

U videu se Jacqueline i Saffron pridružuju trendu u kojem se rugate onome što vam je zajedničko. Par je stajao jedno pored drugoga u identičnom sportskom stilu, rekavši: "Mi smo majka i kći, naravno da se uvijek odijevamo isto. Naravno da dijelimo sve. Naravno da izgledamo kao blizanke. Mi smo majka i kći, ali tko je tko?" Objava je bila naslovljena: "Uskačemo u ovaj trend i preuzimamo lijepe, smiješne i povremeno čudne komentare koje dobivamo kao majka i kći."

VEZANI ČLANCI:

Neki su im davali komplimente, dok su drugi inzistirali da su sestre ili čak i blizanke. Iako prima mnoštvo dobronamjernih komentara o svojim godinama, Jacqueline kaže da je to samo broj. "Ljudi mi govore da izgledam dobro za svoje godine. Razumijem da to misle na ljubazan način. Međutim, mislim da izgledam svoje godine i to mi je ugodno. Opis 'dobro za godine' je problematičan. Ženama govori da ih još uvijek ocjenjuju po izgledu, čak i kad stare. To je odvraćanje pažnje od onoga što je doista važno, našeg fizičkog zdravlja. Više me zanima kako fizički starimo i što možemo učiniti da podržimo zdravije starenje, u smislu tjelesne funkcije, zdravlja srca, zdravlja kostiju, kardiovaskularnog zdravlja, kognitivnog zdravlje itd. Mislim da je jedna od dobrobiti vježbanja to što može imati i estetske dobrobiti, ali to nije moj primarni cilj", rekla je Jacqueline. 

Tvrdi da je njezin primarni cilj biti zdrava koliko može jer ima 60 godina i osteoartritis. "Bilo bi vrlo lako sjesti i pomisliti, 'Ne mogu ništa', ali još je važnije, kako starimo, pripsziti na to imamo li temeljna medicinska stanja i stvari u koje trebamo uložiti to vrijeme. Za mene se definitivno radi o zdravlju, definitivno se radi o funkciji i definitivno je usmjerena na nagradu – doći do 100 ili više godina i još uvijek se osjećati zdravo i dobro", zaključila je.

Postala je bodybuilderica u 69. godini: 'Bojala sam se, ali sada volim nositi blještave bikinije'

Komentara 2

Avatar Hazl113
Hazl113
17:22 18.03.2024.

Mora da je netko slijep.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije