Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
malo drukčiji sladoled
Povratak na članak

Mladi chef Filip Horvat: 'Zamijesio sam predivan sladoled od tune. A sladoled od pršuta, sira? I to je moguće'

Sladoled od meda, od kave i od zobenih pahuljica: ovaj se desert može praviti od gotovo svega, ne mora biti sladak, može biti i slan, ljut, hladan ili topao, a opet tako istinski neodoljiv. I kad me pitaju zašto sad u jesen pišem o sladoledu – pa zato što sezona sladoleda nikada nije gotova.

Komentari 3

DA
Daniel05041986
19:29 07.10.2020.

A sladoled od sladoleda

VL
ZO
Zoran6
16:22 07.10.2020.

U jedno sam siguran,tamo gdje tinradiš ja neću nogom kročiti..majko moja koje ti gluposti pričaš..

VL
KD
KRALJ DMITAR ZVONIMIR_neblok
12:35 07.10.2020.

Zmišljavanje TOPLE VODE

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.