Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična ideja

Mladenku i mladoženju kritizirali jer su umjesto konfeta koristili pire krumpir: 'Odvratno!’

Shutterstock
13.03.2023.
u 12:30

U objavi na Facebooku, fotograf koji je radio na vjenčanju, otkrio je da je mladenka htjela uštedjeti novac koristeći pire krumpir u prahu umjesto riže, komadića cvijeća ili konfeta

Jedni novopečeni mladenci odlučili su da gosti na njih, umjesto uobičajenih konfeta, bacaju instant pire krumpir u prahu kada izađu iz crkve. Međutim, mnogi ljudi bili su zbunjeni tom idejom, a nekima je to bila apsolutno grozna zamisao, piše NY Post

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama:

1/9

U objavi na Facebooku, fotograf koji je radio na vjenčanju, otkrio je da je mladenka htjela uštedjeti novac koristeći pire krumpir u prahu umjesto riže, komadića cvijeća ili konfeta. Fotograf je napisao da su čestice pire krumpira prošle "posvuda" i završile na podu, u kosi, odjeći i piću gostiju, no, kako tvrdi fotograf, svatovi su samo nastavili da zabavom.

Foto: Reddit/JohnDeLancieAnon

Naime, prah pomiješan sa znojem ljudi, stvorio je kašastu smjesu koje je bilo posvuda. Korisnici Facebooka koji su pogledali video, podijelili su svoja mišljenja o izboru para, a većina je rekla da je ideja da umjesto konfeta imaju krumpire "bizarna" i "odvratna".

- Instant pire krumpir kao konfeti? To je nezamislivo u mojoj glavi. Što nije u redu s njima? - napisala je jedna osoba.

- Tako su pametni, a nisu se sjetili što se događa s dehidriranom hranom kada dođe u doticaj sa znojem! - dodala je druga osoba.

Međutim, neki ljudi bili su oduševljeni idejom za uštedu, rekavši da je korištenje hrane umjesto plastičnih komadića papira bolje za okoliš.

- Dehidrirani krumpir ne treba čistiti kao papir, siguran je za divlje životinje i ne šteti okolišu. Bravo! - komentirala je treća osoba.

Žena se udala u ružičastoj vjenčanici pa je mnogi kritizirali: 'Odvratna je i neukusna!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije