Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije ovo očekivala

Vizažistica mladenki htjela šminkanje naplatiti 2500 kuna više od dogovorenog, a razlog je mnoge šokirao

shutterstock
04.07.2022.
u 12:30

U cjeniku vizažistice piše da je cijena šminkanja za dan vjenčanja oko 3600 kuna, dok je za 'običnu' zabavu oko 1100 kuna.

Svaka mladenka želi izgledati savršeno na svom vjenčanju, no mnogima je cijena profesionalnog šminkanja uz sve ostalo što trebaju jednostavno previsoka. To je potvrdila i jedna vizažistica koja je online pokrenula raspravu nakon što je otkrila da je od buduće mladenke tražila dodatnih 2500 kuna; samo zašto što je mladenka.

Naime kako prenosi Mirror, u cjeniku salona piše da je cijena šminkanja za mladenke oko 3600 kuna, dok je za šminkanje za 'obične' zabave oko 1100 kuna. Zato je mladenka dogovorila šminkanje za zabave, no kad joj je ​​tijekom šminkanja došla cijela obitelj, vizažistici je bilo očito da nešto nije u redu.

Shvatila je da se žena zapravo sprema za svoj dan vjenčanja; a to ju je otkriće razljutilo jer je već  njom dogovorila nižu cijenu. Zato ju je na kraju odlučila tražiti još 2500 kuna.

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama:

1/9

Istresajući svoj bijes na Redditu, vizažistica koja se zove u/Affectionate_Lie0 napisala je: "Bila sam zapanjena kako je lagala ali nastavila sam raditi svoj posao. Nakon što smo završile dala mi je 124 funte (oko 1100 kuna), a ja sam joj rekla da treba platiti još 290 funti (oko 2500 kuna). Pitala me zašto pa sam rekla da kužim da je šminka za mladenku.”

"Toliko naplaćujem za mladenke. Rekla je da smo se dogovorile za šminkanje za zabavu i da je zapravo varam jer sam radila jednako dugo i koristila iste proizvode koje bih koristila za svadbenu šminku tako da naziv događaja ne bi trebao biti bitan. Rekla sam joj da ona ne može odlučiti kako ću formirati svoje cijene. Tada mi je odbila platiti i nazvala me prevaranticom.. Prije nego što sam otišla, njezina mi je mama bacila 165 funti (oko 1400 kuna) u lice i rekla da se gubim”, nastavila je.

Međutim, nakon što je korisnicima društvenih mreža ispričala što se dogodilo, oni su stali na stranu mladenke, uz obrazloženje da; osim ako je koristila skuplje proizvode i uložila dodatno vrijeme; zaista nema opravdanja dodatno naplaćivati.

"Odmah bih upotrijebila sredstvo za uklanjanje šminke i počela joj skidati šminku da je odlučila ne platiti. Ona je varalica!”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Samo zato što je mladenka želite od nje dobiti više novca? Ako ste koristili druge proizvode ili je trajalo dulje, onda može i cijena biti veća, ali ovako ne!”

Kupci šokirani koliko košta kilogram čvaraka na akciji:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije