Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naljutilo mnoge korisnike

Mladenka shrvana: Čak dvije gošće pojavile su se u bijelim haljinama na njezinom vjenčanju!

Tik Tok
03.05.2023.
u 12:30

Korisnici su suosjećali s mladenkom, te su mnogi pisali kako je dvije gošće trebalo izbaciti van

Postoje mnoga nepisana pravila vjenčanja kojih se gosti trebaju pridržavati, kao što je ne kasniti ili biti na telefonu tijekom ceremonije. Drugo važno pravilo je da ne nosite bijelo osim ako to par izričito ne traži. Ovo je iz poštovanja prema mladenki koja će najvjerojatnije nositi fantastičnu bijelu haljinu o kojoj sanja cijeli život. 

Međutim, čini se da dvije gošće nisu bile svjesne tog pravila jer su došle na veliki dan svoje prijateljice u bijelim haljinama – a jedna je nepogrešivo izgledala kao vjenčanica. U objavi podijeljenoj na TikToku, gošća Isabella Santos Giha snimila je druge dvije gošće koje su nosile bijele haljine do poda. Također je tvrdila da je jedna od njih, haljina spuštenih ramena s čipkom, "prava vjenčanica", piše Mirror.

Foto: Tik Tok

Iako je mladenka izgledala zapanjujuće u svojoj balskoj haljini, Isabella je rekla da je na kraju bila "tužna" jer su je njezine prijateljice pokušale zasjeniti na njezin dan vjenčanja. Uz video, Isabella je upozorila: "Molim vas, nikada ne nosite bijelo na nečijem vjenčanju. To je tužno i tako pokazujete nepoštovanje." Mnogi komentatori bili su suosjećajni s mladenkom, a neki su rekli i da bi gosti trebali znati da nošenje bijele boje na vjenčanju nikako ne dolazi u obzir.. Jedna je osoba napisala: "Nepoštovanje. Ali mladenka je izgledala tako lijepo bez obzira na to!"

"Svi to znaju! Ako nisi mladenka ne nosiš bijelo!" komentirala je druga osoba. Neki su čak sugerirali da je trebala poduzeti drastične mjere kako bi naučila goste da ne nose bijelo. Treći je predložio: "Odmah ih izbaciti", a netko se složio rekavši: "Ja bih ih izbacio." Četvrta korisnica je dodala: "Uzela bih malo vina i oops."

Jedna je osoba objasnila da je doživjela nešto slično na drugom vjenčanju: "Na posljednjem vjenčanju na kojem sam bila djevojka se pojavila u vlastitoj vjenčanici. Nisam mogla vjerovati." Netko drugi je dodao: "Moja bivša svekrva nosila je bijelu haljinu na mom vjenčanju." Međutim, jedna je žena napisala da je skoro napravila istu grešku jer nije znala za nepisano pravilo: "Skoro sam ovo jednom napravila! Nisam imala pojma. Tako sam zahvalna da mi je netko to spomenuo prije vjenčanja pa sam imala priliku promijeniti haljinu."

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije