Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprimjereno

Mladenka rekla djeveruši da si sama odabere haljinu: 'Evo u čemu je došla, što to nije vjenčanica?!'

Reddit/@hallengoats
06.05.2022.
u 15:30

Sestra je zamolila svoje djeveruše da si same izaberu neku zlatnu haljinu, kaže djevojka, a podijelila je i snimku djeveruše koja uputu očito nije poslušala.

Kad su vjenčanja u pitanju, postoje određena nepisana pravila kojih se gosti trebaju pridržavati, a koja naravno vrijede i za djeveruše.

Ipak, jedna anonimna žena iz SAD-a ispričala je kako je djeveruša njezine sestre odlučila prekinuti tu tradiciju i za taj si dan kupiti raskošnu bijelu haljinu.

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

1/9

Na Redditu je objasnila kako je njezina sestra zamolila svoje djeveruše da si same izaberu bilo kakvu zlatnu haljinu, a podijelila je i snimku djeveruše koja uputu očito nije poslušala.

- Našla sam savršenu haljinu za tvoje vjenčanje, pa sam si je kupila! - našalila se pokraj videa djeveruše koja na svadbi na plesnom podiju 'predvodi vlakić'. 

- Ja bih je na mjestu mladenke izravno pitala 'Zašto nosiš vjenčanicu na mom vjenčanju? I zašto misliš da je to u redu?' - napisala je jedna djevojka.

- Ma to je boja slonovaće, nije bijela, čemu stres? - u šali je komentirala druga.

Pomislili biste da osoba sa zlatnom maskom za mobitel zna koje je boje zlato... - našalila se treća pratiteljica, a prenosi The Sun.

Kako očistiti iznajmljenu vjenčanicu prije vraćanja? Ova mladenka otišla je u autopraonicu! 😂

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije