Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne slažu se s njom

Mlada mama (20) otkrila: 'Svi me podržavaju dok ne otkriju moj stil odgajanja, onda me osuđuju'

TikTok
08.08.2022.
u 09:44

Mnogi joj često govore da će pokvariti svoju kćer ako će je odgajati na ovakav način

Biti roditelj je teško, a odlučiti se za način odgoja posebno je teško. Hoćete li biti opušteni ili strogi roditelj? Ili možda miješati oba stila?

Jedna žena, po imenu Annais Bolton, otkrila je da njezin opušteni roditeljski stil često ostavlja ljude podijeljene. Ova 20-godišnjakinja majka je jednogodišnje kćeri Mabel-Maeve i na TikToku je objasnila da svatko želi biti njezin prijatelj dok ne otkrije njezin stil roditeljstva.

Mlada mama je objasnila: “Svi žele biti moji prijatelji dok ne doznaju…” pa nastavila navoditi stvari koje njezino roditeljstvo čine pomalo nekonvencionalnim, uključujući to da razmazi svoje dijete, ide u klubove i dopušta neograničeno vrijeme ispred ekrana.

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi:

1/6

“Hranim je formulom. Idem u klubove. Ne oblačim se kao 'obična’ mama. Dopuštam da provodi vrijeme ispred ekrana kad god. Mabel je razmažena i uvijek će biti. Imam 20 godina”, otkrila je u videu. 

Njezin video brzo je postao viralan na društvenim mrežama, a kako prenosi The Sun, mnogi korisnici bili su podijeljeni oko njezina odgoja.

"Pa što, odgajaj kako god želiš, sve dok je tvoja beba sigurna i voljena, što ona očito jest, nitko ne može ništa reći”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Volim ovakve mame! Mrzim osobe koje pokušavaju biti savršene i zabadaju svoj nos u život ljudi koji rade stvari drukčije.”

Međutim, bilo je nekoliko roditelja koji se nisu slagali s Annais u vezi s neograničenim vremenom ispred ekrana. "Jedina stvar s kojom se ne slažem jest vrijeme ispred ekrana. Ne, igraj se sa svojim djetetom i dopusti joj možda sat vremena na dan”, glasio je jedan komentar.

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar drug Joža
drug Joža
17:04 11.08.2022.

Meni izgleda kao žena od 30 godina koja silom želi izgledati kao da ima 20

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije