Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokreni se!

Mila Elegović: Vježbanje mi je promijenilo život

mila
Foto: PR FOTO
1/16
16.11.2013.
u 15:21

Projekt Pokreni se u kontinentalnom dijelu ovogodišnje turneje promovira zdravi život, dijagnostiku Biotreninga kao početak svake rekreacije i vježbanja

Glumica Mila Elegović i stotinu Karlovčana poslali su poruku Pokreni se! Kontinentalna turneja projekta koji promiče tjelovježbu i kulturu zdravog življenja pokrenula je grad na četiri rijeke, a podršku su dali i jedan od najboljih svjetskih gimnastičara Marijo Možnik te veslač Mario Vekić.

Sportska dvorana Mihajla Prezelja Mitile pokrenula je brojne vježbače koji su izabrali osvijestiti vlastitio tijelo. Glumica Mila Elegović poslala je snažnu poruku u nadi da će se još više građana Hrvatske pokrenuti, dok su sprortaši Marijo Možnik i Mario Vekić podijelili iskustva iz bogatih sportskih karijera.

 - Vježbanje nije samo dobro za naše tijelo i fizičko stanje već je i odličan lijek za ljudski duh. U jednom dijelu mog života kada sam bila loše volje i pomalo depresivna, moj dobri prijatelj trener preporučio mi je aktivno vježbanje. Od tog mi se dana život u potpunosti promijenio, osjećam se sretnije i veselije te bih svakako preporučila svima da iskoriste prirodu koja ih okružuje, da borave što više na svježem zraku i da vježbaju!, izjavila je Mila Elegović.

Projekt Pokreni se u kontinentalnom dijelu ovogodišnje turneje promovira zdravi život, dijagnostiku Biotreninga kao početak svake rekreacije i vježbanja, dok nutricionistkinje Definicije hrane besplatno savjetuju vježbače o pravilnoj prehrani.

 - Vježbači u Karlovcu su odradili naporan trening. Shvatili su da se “Ne može dobiti nešto za ništa” i sigurno je da će takav princip ostati dio njihovog životnog stila. Karlovac se pokrenuo, izjavio je prof.dr.sc. Igor Jukić ispred Kineziološkog fakulteta iz Zagreba.

>> Vježbanje pomaže kao i tablete

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije