Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova kolekcija

Mi smo već spremni za sunce: Pogledajte IT naočale nove sezone

police (1)
Foto: arhiva
1/6
12.02.2012.
u 13:16

Bruce Willis, David Beckham, Antonio Banderas samo su neki od celebova koji obožavaju Police sunčane naočale

Ono što najviše volimo u ovo doba godine jesu modni vjesnici proljeća, koji nam sada trebaju više nego ikad. Tako nam u svom već poznatom stilu Police ove sezone predstavlja novu kolekciju sunčanih naočala za proljeće/ljeto 2012. Buntovan i odlučan, donosi nam nekoliko top modela apsolutnih ovosezonskih vladara šetnica i plaža! Inspiraciju za novu kolekciju dizajneri Police naočala pronašli su New Yorku, velegradu koji je po mnogočemu jedinstven i poseban, baš kao i ljubitelji mode koji njeguju svoj stil i vole Police.

U galeriji pogledajte naočale koje su već osvojile poznate face - poput Paola Maldinija, Brucea Willisa, Georgea Clooneyja, Davida Beckama, Antonija Banderasa i mnoge druge celebove. Kompletnu kolekciju moći ćete pogledati na web stranici www.naocale.in gdje vas očekuje i jedno zagonetno pitanje, a prije toga svakako odite i na Facebook stranicu V Magazina jer iznenađenjima nikad kraja...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije