Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo vjenčanje

McWedding? Recesija je, zašto ne?

vjenčanje
17.11.2010.
u 16:15

Ako imate sve, mladenku u vjenčanici, mladoženju u smokingu, dobru ekipu i termin u matičnom uredu - što čekate?

Svadbeno slavlje u restoranu s brzom prehranom? Ma koliko banalno zvučalo, ovaj novitet naći će svoje poklonike, a prvi lanac brze hrane koji će ponuditi ovakvu uslugu - catering i zabavu, je tko drugi doli McDonalds.

Vjenčanja McWedding dolaze, a poklonika brzog slavlja u restoranu brze hrane sve je više, piše portal Nanno press.

Lokacija baš i nije pretjerano romantična, no za one kojima budžet ne dopušta - eto prigode. Uzme li se u obzir da vjenčanje tradicionalno podrazumijeva svečano odijevanje, duge i skupe večere, kolače, torte, pića, glazbu... dakle gomilu troškova i novca koji rijetko koji mladi par ima, svatovsko druženje u restoranu brze hrane za malo novca i hamburger s nogu u recesijsko doba zvuči prihvatljivo! Barem tako mladenci neće isprazniti račune s roditeljskom ušteđevinom ili dizati kredite već na pragu zajedničkog života. Ako imate sve, mladenku u vjenčanici, mladoženju u smokingu, dobru ekipu i termin u matičnom uredu - što čekate?

Ključne riječi

Komentara 2

DO
doktorica
16:31 17.11.2010.

Možda takav brak duže potraje nego kod\" glamuroznih\" vjenčanja

MO
morana
08:15 18.11.2010.

iznad ovog teksta trebalo bi pisati \'sponzorirani članak\'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije