Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
idealan dar

Marni za H&M sinoć svečano predstavljena vip šopingom!

'Frida Pinto nosi Marni za H and M, 2012'
Foto: ''
1/4
08.03.2012.
u 10:03

8. ožujka kolekcija Marni za H&M dolazi u trgovine u Centru Cvjetni i Westgateu. Izbor će biti isti kao i za vip goste sinoć

Nataša Janjić sinoć je na hrvatskoj promociji kolekcije Marni za H&M na Cvjetnom trgu u Zagrebu nosila identičnu svilenu haljinu kakvu je za hollywoodsku promociju nosila Freida Pinto: sprijeda s blokovima plave i narančaste boja, a otraga ljubičaste. Bila je jedno od pet zaštitnih lica sinoćnje promocije, što znači da su se u odjeći Marni za H&M jučer u Horvatinčićevu šoping centru, u dućanu H&M-a, šetali Mara Bratoš, Mislav Čavajda, Anamarija Asanović i Ivana Roščić! I to dok su druga poznata zagrebačka lica kupovala hrpe modela slavnog branda!

Milla i Mara vole isto


Cijene su doista pristojne, pa se zgodan kupolasti šeširić za plažu mogao kupiti za samo 69,90 kuna! Za sunčane naočale uglatog, ekstravagantnog kroja trebalo je izdvojiti manje od 150 kuna. Kupovali su svi “vipovci”, tipični dezeni i printevi na Marninim modelima sve su razgalili. – Prelijepa je kolekcija! – rekla je za Večernji list Mara Bratoš – Nosim haljinu koju je u Hollywoodu nosila Milla Jovovich. Sprijeda je dezen zelenih tonova, a straga boje pijeska, pa se čini da nosim dvije različite haljine, ovisno s koje strane me gledate – kaže mara oduševljena boho stilom 70-ih, sjećajući se tadašnjih diva s tunikama, Biance Jagger i društva boemskih bogataša. Isti se model haljine naposljetku dopao i Lejli Šehović. Baš taj mozaički stil art direktorice kuće Marni Consuelo Castiglioni pohvalila je i Milla Jovovich. Već od 8. ožujka Consueline muške i ženske modele kupovat će poklonici mode Marni u preko 260 svjetskih trgovina, uključivši naš Cvijetni trg i Westgate trgovački centar u Zaprešiću. Muški ambasador Marni za H&M bio je sinoć glumac Mislav Čavajda. Uz svijetloplavu košulju male kragnice kontrastne boje, sjajno mu je pristajala uska kravata kakva se nosila kasnih 60-ih i 70-ih.

Muške su boje mirnije


Muška je moda mirnih boja za razliku od mješavine plemenske grafike i Bauhausa koja je inspirirala dizajnericu za žensko modno proljeće 2012. Gdje je tu glas glasovite škole Bauhaus? Najvidljiviji je modelima s krupnim crnim ili plavim točkama koje prekrivaju plohe kaputa, suknji i kostima. Vidimo ih na Anamariji Asanović i Ivani Roščić. Dizajnerica Asanović nosi svečanu verziju odjeće koja se u drugoj, plavoj boji, na glumici Roščić “pretvara” u fini pret-a-porter.

Zanimljivo je bilo vidjeti kako modeli postaju astraktivniji kad se nađu na tijelu! Kad ih odjenu lica koja ih znaju nositi! Ali tu su i male stvari bile atraktivne. Nevena Rendeli dojurila je u noćni šoping čim je završila njena emisija “In medias res”. Po što? Po nakit koji joj se, kaže, najviše svidio!

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
12:30 08.03.2012.

Malo su vam jače fotke. Versace - Versacea??? Bože dragi, zar ova novinarka nije učila deklinaciju imena? SRAMOTAAAAAAAAAAA

PR
propalica
08:12 09.03.2012.

parada kiča i jada za neuke mase

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije