Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kažu da je pretjerala

Mamu kritizirali zbog načina na koji je zagrlila svog sina: ‘Ovo je malo previše!’

Instagram/@ambslund
22.11.2023.
u 14:30

Mama je bila frustrirana negativnim komentarima, te se brzo počela braniti

Mamu Amber Lund-Wright, na internetu su kritizirali zbog načina na koji grli svog sina, američkog nogometaša. a neki su čak mislili i da mu je ona djevojka. Na društvenim mrežama često objavljuje kako je ponosna na svog sina, a na jednom videu mogla se vidjeti s nogama omotanim oko njegova struka u zagrljaju, piše The Sun.

U opisu je podijelila: “Ovaj dječak će zauvijek i uvijek imati cijelo moje srce. Gina je uhvatila kraj ovog trenutka i jako sam joj zahvalna. Kad sam prišla zagrliti svog dječaka nakon njegove utakmice, on me odmah podignuo i samo zagrlio. Možda je bilo 20 sekundi, 30 sekundi, minuta, nemam pojma. Ali u ovom trenutku vrijeme je potpuno stalo. Iskreno ne znam što sam učinila da te zaslužim @brix_wright, ali zahvalna sam svake sekunde svakog dana za tebe."

Ali ljudi su bili šokirani prikazom i odmah su pohrlili u komentare kako bi podijelili svoja mišljenja. "Malo previše mama... ostani na zemlji, sve će biti u redu", napisala je jedna osoba. "Nema ništa loše sa zagrljajem, ali stopala nikad nisu trebala napustiti zemlju mama...", komentirao je netko drugi, dok je treći dodao: "Doslovno sam mislio da je ovo njegova djevojka."

Očito frustrirana komentarima, Amber je uzvratila i rekla: "Za one koji su očito uznemireni i ne razmišljaju o ovom videu, dopustite mi da ponudim malo pojašnjenja... “1. Moj me je sin podignuo i ovaj video je snimljen pri kraju; Nisam skočila na njega.”

U svom drugom videu, inzistirala je na tome da ima zdrav odnos sa svojim sinom. Zatim je ispričala da joj je sin dobar u školi, da je sportaš, da ne pije i da "nikada nije bio u nevolji". Ako vidite da nešto nije u redu s dječakom koji želi podići i držati svoju mamu nakon prilično intenzivne nogometne utakmice, možda se zapitajte što dovraga nije u redu s vama da mislite na to", dodala je. Zatim je ponovila istu pozu s drugim muškarcem na fotografiji uz koju je napisala: "Ups... opet sam to učinila". Shvativši njezin plan, jedna osoba je odgovorila: "Haha, učinila si ovo da probudiš lude!" nakon čega slijedi emoji koji plače od smijeha.

Mama na forumu pokrenula raspravu: 'Treba li moja 9-godišnja kći brijati noge?'

 

Komentara 2

ČV
čača vrati se
19:19 22.11.2023.

kad je to renata radila sa bornom

MO
montello
17:32 22.11.2023.

trebala ga je zagrliiti a ne skociti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije