Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
da ju kazni za 'njuškanje'

Mama se požalila na kćer: "Pronašla je popis božićnih darova, razmišljam da ih sve vratim..."

Shuttershock
15.11.2022.
u 16:30

Mama se toliko uzrujala da je htjela sve poklone vratiti, ali ju je suprug spriječio, uvjerivši je kako bi to ipak bilo pretjerano i kako je  prirodno da djeca njuškaju.

U božićno je vrijeme očekivano da su djeca znatiželjna u vezi poklona, pa čak i da će učiniti sve što mogu ne bi li doznali koje su im igračke roditelji kupili, bez obzira što će im to pokvariti iznenađenje.

Baš se zbog toga jedna mama obratila drugim Mumsnet korisnicama kojima se požalila da je kćer pronašla njenu bilježnicu u kojoj su bili popisani svi pokloni koje je za nju kupila; za Božić, kao i za rođendan.

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi

1/6

Mama se toliko uzrujala da je htjela sve poklone vratiti, ali ju je suprug spriječio, uvjerivši je kako bi to ipak bilo pretjerano i kako je  prirodno da djeca njuškaju.

- Jučer je moja kći od skoro sedam godina oko mog radnog stola gradila 'bunker' s dekama, a o tome nisam ni razmišljala do jutros kad sam se sjetila da sam na poleđini jedne bilježnice popisala sve darove koje sam joj kupila za rođendan i za Božić, koji su jedan za drugim.

"Gotovo sam sigurna da je dok se igrala pronašla i pročitala tu bilježnicu i zbog toga sam jako ljuta i povrijeđena, premda ju nisam izravno pitala, pitala sam želi li mi nešto reći, no 'lukavica' je rekla ne.

"Prvo sam joj mislila napisati poruku, da ju vidi ako opet uzme bilježnicu, nešto kao: 'Znam da si ovo pročitala, svi su darovi vraćeni. Molim, više ne čitaj moje bilježnice'"

- Moj muž kaže da je to vrlo zlobno i da je prirodno da djeca njuškaju i traže svoje poklone; slažete li se s njim ili biste se također uzrujali? - pitala je.

- Dirala je što ne smije i sada zna sve svoje darove pa neće biti iznenađenja, mislim da je to dovoljna 'kazna' - napisala je jedna korisnica.

"Ona je dijete, naravno da je pročitala, već si je dovoljno sve upropastila time što je uklonila element iznenađenja, nije potrebna nikakva dodatna kazna!", složila se druga.

- Ako ste znali da se tamo igra, niste trebali tamo držati bilježnicu. Ipak, razgovor o privatnosti neće biti na odmet... - komentirala je treća.

Najviše živo božićno drvce u Velikoj Britaniji spremno je za nadolazeću blagdansku sezonu i izgleda spektakularno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije