Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila mnoge roditelje

Mama priznala da ne može razlikovati svoje bebe blizanke: ‘Smislila sam pametan trik!’

Tik Tok
22.02.2023.
u 12:30

Video je naslovila s: "Ono kada se bojite da ne pomiješate svoje novorođene jednojajčane blizanke."

Rođenje bebe može biti dovoljno iscrpljujuće, pa je jedna mama, kada je rodila jednojajčane blizanke, odlučila malo sebi olakšati život. Naime, majka Kiely priznala je da ne može razlikovati svoje malene djevojčice, pa se dosjetila zanimljivog načina kako bi svaki put mogla biti sigurna koja je koja. Podijelila je svoj domišljati trik na TikToku, te ostavila druge roditelje zadivljenima, piše The Sun.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

U sada već viralnom videu, Kiely je snimila kako lakira nokte na nogama jedne od svojih blizanki u jarko ružičasto kako bi mogla vidjeti tko je tko samo jednim brzim pogledom. Video je naslovila s: "Ono kada se bojite da ne pomiješate svoje novorođene jednojajčane blizanke."

@kielyro #identicaltwins #moditwinmom #moditwins #twingirls #twinmom ♬ original sound - 𝖰𝖴𝖤𝖤𝖭

Kiely nije otkrila je li i drugoj blizanki nalakirala nokte na nogama u drugu boju, ali i ovo funkcionira jednako dobro. Mama je u komentarima objasnila da je kupila i narukvice za blizanke. Mnogi roditelji oduševili su se njezinom metodom lakiranja noktiju, i nisu mogli vjerovati da nisu učinili istu stvar kada su njihova djeca bila malena. 

- Ovo je zapravo stvarno jako pametno, ne znam kako se ja toga nikada nisam sjetila - napisala je jedna korisnica.

- Moja majka to nikada nije radila i sigurna sam da je jednog dana pogriješila, a ja sam zapravo moja sestra - našalila se druga korisnica.

- Ja bih vjerojatno zaboravila čije sam prste obojila u koju boju - dodala je treća. 

No, neki su korisnici TikToka smislili neke dugotrajnije stvari koje bi Kiely također mogla isprobati.

- Kada budu starije možete im nabaviti naušnice u različitim bojama da bude lakše - predložila je jedna osoba.

- Možete dobiti medicinsku tetovažu, to je samo točkica na uhu ili prstu i traje do četiri godine, kada više vjerojatno neće biti toliko identične - savjetovala je druga osoba.

Izgubila je pamćenje nakon ozljede mozga: 'Zaboravila sam čak i kćer i dečka!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije