Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobično velik trbuh

Mama pokazala svoj trudnički trbuh i šokirala mnoge: ‘Nema šanse da je unutra samo jedna beba!’

TikTok
19.01.2024.
u 13:30

Tvrdi da je ona niskog rasta pa se zbog toga trbuh čini puno većim nego što jest

Trudna mama ostavila je ljude zaprepaštene svojim ogromnim trudničkim trbuhom, a mnogi korisnici društvenih mreža šale se da beba unutra ima"VIP život". Renae W., koja već ima djecu, postala je viralna 2022. nakon što je podijelila svoj trudnički trbuh, a neki su govorili da je u njoj tada raslo osmero djece, a ne jedno.

No, sada se vratila 'veća nego ikad'. Mama je prije mjesec dana podijelila dirljive snimke svog ogromnog trbuha na TikToku, gdje je ljude ostavila šokirane. Renae, koja je sada već rodila, priznala je da je to posljednje dijete i da obitelj ne može biti više "uzbuđena" oko prinove, piše The Sun.

@mommy1987003 Hope everyone is doing good ! I’m #33weekspregnant can’t wait to meet my last baby 🥰 Hope everyone has a #goodnight ♬ original sound - Jasmine Martinez

 

@mommy1987003 #duet with @Renae W #bumpupdate 1 day before #37weekspregnant in both with one baby in both . Baby is getting evicted in 15 days I can’t wait to meet my last baby December 1st 🥰🤰 Gonna miss my #bigbump but looking forward to the pelvic pain being gone . Hope everyone is doing good !!! Have a #goodnight ♬ Im Still Super Fkn Pregnant - Chloe

I dok je njezin trbuh bio doista ogroman, Renae je cijelo vrijeme uvjeravala ljude da je riječ o samo jednoj bebi, što je pokazivala i u u brojnim videima. "Ljudi, unutra je zaista samo jedna beba", pisala je mama u opisu videa. 

Unatoč onome što neki misle, mama, koja objavljuje pod korisničkim imenom @mommy1987003, inzistirala je na tome da ne pati niti je u trudnoći patila od kakvog zdravstvenog stanja - polihidramnija, viška tekućine ili gestacijskog dijabetesa - što bi objasnilo trbuh koji je bio veći od normalnog.

VEZANI ČLANCI: 

Govoreći o svojim prethodnim trudnoćama, mama je dodala da se zbog toga što je ona sama niska, trbuh činio većim nego što zapravo jest. Jedna osoba nije mogla vjerovati svojim očima: "Beba tamo živi nekim VIP životom s više prostora nego što ga ima moja kuća. Vjerojatno ima čak i privatno kino." 

''Ta beba živi u stanu na plaži! Svaka čast mama!", našalio se drugi korisnik. ''Mama, imaš dijete od dvije godine unutra!'', bio je uvjeren još netko. Nakon što je šokirala društvene mreže, mama je otkrila da se unatoč čudovišnom trbuhu cijelu trudnoću osjećala dobro i da nije imala nikakve bolove - iako joj se tijelo promijenilo. ''Imam gomilu strija'', odgovorila je tada obožavatelju u komentarima. ''Ali dobro sam.''

Žena ostala trudna u 56. godini: 'Mislila sam da su doktori ludi i da je to nemoguće!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije