Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
je li previše?

Mama pokazala obilnu užinu koju sprema za prve dane škole, a pratitelji joj poručili: 'To je pretjerano'

TikTok/@petraorganisedmum
02.09.2022.
u 10:30

Osim velikog izbora peciva, palačinki, nasjeckanog voća, kolačića i sireva, mama je djeci spakirala i nekoliko različitih namaza, poput Nutelle, Milky Waya i džema.

I dok većina roditelja djeci za užinu spakira neko pecivo ili sendvič i nešto voća, TikTok korisnica i majka troje djece Petra pokazala je raskošan obrok koji sprema svojim školarcima za povratak u školske klupe nakon ljetnih praznika.

Profesorica povijesti od kruha radi pravu umjetnost

1/15

Pod imenom @petraorganisedmum objavila je fotografiju školske užine koja uključuje razna peciva, jaja, nekoliko vrsta salame i sira, slatke i slane namaze, kolače i kekse.

- Vrijeme je za povratak u školu i sve je spremno! - napisala je.

"imamo jaja, malo voća, čokoladnih kolača, vafle, brioše, kruh, kroasane, kolače, jogurt, hladne nareske, sireve i slično. Dakle, spremni smo za školski ručak."

Osim velikog izbora peciva, palačinki, nasjeckanog voća, kolačića i sireva, mama je djeci spakirala i nekoliko različitih namaza, poput Nutelle, Milky Waya i džema.

- Na drugoj su strani stola baloni i drugi ukrasi za povratak u školu - napisala je, a mnogi su brzo komentirali njen trud.

@petraorganisedmum back to school breakfast #snackboard #breakfast #backtoschool #GenshinTeleport #UnlimitedHPInk ♬ Hold Me Closer - Elton John & Britney Spears

Bilo je naravno onih koji su mamu pohvalili za toliki trud oko školske užine, no mnogi su mislili i da je pretjerala.

- Samo iz znatiželje, za koliko je djece to? Izgleda lijepo ali sigurno uzima mnogo vremena - napisao je jedan pratitelj.

"Mogu samo zamisliti koliko se te hrane na kraju baca", dodao je drugi.

 - Nema bacanja, imam i muža koji puno jede, a svu hranu pakiram hermetički zatvorene posude pa ono što ne pojedu vrate doma - odgovorila je mama.

"Nikad se ne bih toliko trudila oko školske užine", dodala je jedna mama.

-. Zašto se nisam sama sjetila gozbe za povratak u školu? Hvala na inspiraciji", poručila je druga, prenosi The Sun.

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije