Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povrijedilo ju je

Mama tražila dvogodišnju kćer da je zagrli, a njezin odgovor ju je rastužio: ‘Zabrinuta sam’

Shutterstock
21.11.2023.
u 12:30

Baka je čuva preko dana dok je mama na poslu

Zabrinuta mama bila je zatečena odgovorom svoje kćeri nakon što ju je zamolila za zagrljaj i to ju je navelo da se zapita je li ona loša majka. Dvogodišnju djevojčicu, koja je svoju majku prije zvala jednostavno "mama", čuva baka jer je mama preko tjedna zauzeta poslom. No, čini se da je to izazvalo promjenu u odnosu majke i kćeri, piše Mirror

Mama je otišla na Reddit kako bi zatražila savjet. "Moja me dvogodišnjakinja nasumično počela zvati 'majka' i to je stvarno čudno. Vratila sam se u školu na posao ovaj mjesec, a sa svojim rasporedom, sretna sam kad vidim svoju kćer više od sat vremena od ponedjeljka do četvrtka. Moja mama čuva je preko dana i počela je nju zvati mama, iako je prije bila 'baka', a sada sam ja 'majka'. Mrzi li me sada? Kažem joj: 'Daj mami zagrljaj', a ona mi odgovori: 'Ne, hvala majko, idi'", napisala je u objavi. 

VEZANI ČLANCI:

Drugi roditelji brzo su podijelili svoja mišljenja. Nekoliko je ljudi uvjerilo mamu da iznenadni nedostatak ljubavi nije razlog za zabrinutost. Jedna je osoba komentirala: "Standardno ponašanje dvogodišnjaka, nema razloga za brigu. Samo se opustite i uživajte u prekrasnoj, smiješnoj, ponekad brutalnoj iskrenosti." 

Ali drugi korisnik smatra da bi baka mogla biti djelomično odgovorna za problem, napisavši: "Kladim se kad tvoja mama s njom razgovara o tebi, vjerojatno te naziva njenom majkom." 

Mama pokazala što radi s djecom kad treba vrijeme za sebe: 'Ubacim ih u kartonsku kutiju!'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Salt-n-Pepa
Salt-n-Pepa
16:12 21.11.2023.

Majka je oduvijek bio prisniji i nježniji naziv... Mene djeca zovu majko kad sam im izuzetno draga zbog nečeg. (Ili kad me boli) 🙂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije