Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao nova!

Mama objavila urnebesan oglas za kolijevku za bebe: 'Moja nije spavala ni tren, sretno vam!'

Facebook/Lucy Winter
10.11.2021.
u 16:30

Ova je košara/kolijevka izvrsna kao mjesto u kojem vam beba može i odbiti spavati, piše mama u oglasu.

Nedavno je Britanka Lucy Winter na Facebooku objavila oglas za prodaju Moses 'košare'/kolijevke za novorođenče koju na kraju ni nije prodala već ju je poklonila, ali je oglasom mnoge zabavila.

U Facebook grupi Sale in Kingswood and Staple Hill Winter kolijevku opisuje kao 'izvrstan prostor za spavanje koji beba može i odbiti koristiti'.

- Možete ju i izvući jer ima prikladne ručke i poleći na bilo koju ravnu površinu, a bebu u njoj legnete na madrac koji je također uključen - piše mama u oglasu za kolijevku koju prodaje za simboličnih 100-tinjak kuna.

U Zoološkom je vrt()u svaki dan u 2019. na svijet stigla jedna beba!

1/5

Isto tako ju, kaže nabrajajući njene pogodnosti, možete i nositi sa sobom po kući; dijete će vam se ionako u njoj buditi svako dvije do tri minute.

- Ljupka Moses košara gotovo je netaknuta i stanje joj je savršeno jer je moj prekrasni anđeo od rođenja bio za nju prevelik, pa joj je trebalo kupiti i krevetić - kaže mama i dodaje da 'ima i plastične dijelove koji dobro dođu da dijete iz nje ne izleti dok u dva ujutro demonstrira kako brzo može mahati rukama i nogama, pa tako do jutra...'

Košara, dodaje, ima i mali bijeli baldahin za zaštitu od sunca, što dobro dođe ako želite posjetiteljima odvratiti pažnju od svoje odjeće zamrljane bljuvotinom i prljave kose koja je zadnji put oprana u trudnoći...'

Svoj je post Winter završila poželjevši sreću potencijalnim kupcima i pozdravom 'iz doma bez dima cigarete', ali i bez kućnih ljubimaca - jer je i psu bilo dosta bebine vriske i plača, pa se udomio negdje drugdje.

- Urnebesno iskreno, mogu se poistovjetiti - napisala je jedna pratiteljica, a neki su dodali i kako 'na žalost nisu zainteresirani za kupnju', ali su autorici oglasa htjeli zahvaliti što ih je nasmijala i poželjeti joj prospavane noći.

Pogledajte reakciju djece kad im se mama vrati doma nakon 9 tjedana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije