Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
porod kod kuće

Mama ispričala: "Porodila me muška 'babica' koju sam svima preporučila, no neke su se žene zgražale"

Shutterstock
09.01.2023.
u 13:30

Na njenu se preporuku i jedna njena prijateljica našla s istom primaljom, kako bi razgovarala o vlastitom porodu, no čim je shvatila da je primalja muško, izbezumila se.

Jedna je novopečena mama; koja je inače prva među svojim bliskim prijateljicama dobila dijete; ispričala kako je nedavno rodila kod kuće, te kako je bila jako zadovoljna sa svojim porodom i primaljom koja joj je pomagala i koja je, kako kaže, tijekom njenog poroda ostala smirena ali suosjećajna, te je pazila da i ona bude što mirnija.

Jednako je zadovoljan bio i njen suprug koji je bio prisutan na porodu, pa kad je i njena prijateljica zatrudnjela, bilo joj je, kaže, logično predložiti joj tu osobu. 

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi

1/6

"S prijateljicama sam puno pričala o svom iskustvu porođaja kod kuće i sve su bile jako znatiželjne, a puno sam i hvalila svoju 'babicu' za koju nikada nisam spomenula da je muškarac jer to uopće nisam smatrala bitnim", rekla je.

Tako je na njenu preporuku i jedna njena prijateljica, kako bi razgovarala o vlastitom porodu, zakazala sastanak s istom primaljom, no izbezumila se kad je shvatila da je primalja muško.

Da stvar bude gora, njenom se suprugu baš to svidjelo i nakon tog je susreta bio ushićen, vjerujući da su pronašli sve što su tražili. Zbog toga se šokirao kad mu je trudna supruga rekla da na svom porodu ne želi muškarca u ulozi 'babice'.

- Njih dvoje su se zbog toga posvađali, a kad su pitali druge što misle, svi su stali na njegovu stranu - ispričala je žena na Redditu, dodavši o kako se prijateljica i na nju naljutila jer joj nije prije rekla da je riječ o muškarcu..

"Vaša se preporuka temeljila isključivo na vašem pozitivnom iskustvu. Ona naravno, ako joj je tako ugodnije, ima pravo tražiti da na porodu uz nju bude žena, no nema se zašto na vas ljutiti", komentirala je jedna korisnica, no bilo je i onih koji su buduću mamu bolje razumjeli.

"Nema ničeg lošeg u tome što žena ne želi muškarca u toj ulozi. Porod je vrlo intimna stvar, a udobnost trudnice je vrlo važna", napisala je druga. dodavši kako se 'buduća mama ipak nema razloga ljutiti, jer joj je muška primalja predložena u najboljoj vjeri', prenosi Mirror.

Ne mogu se 'isključiti': Ovim horoskopskim znakovima samo je posao na pameti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije