Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
burna rasprava

Majku osudili na društvenim mrežama: 'Kćeri sam probušila uši samo - dva dana nakon rođenja'

TikTok
03.06.2022.
u 14:30

Mnogi korisnici ostali su zaprepašteni slikama novorođene bebe nakon što su primijetili da ima probušene uši.

Jedna je majka izazvala burnu raspravu na internetu nakon što je otkrila da je svojoj kćeri probušila uši samo dva dana nakon rođenja, kako prenosi The Sun.  Naime, majka Lara podijelila je video svoje kćeri jedinice u kojoj pokazuje djetetovu bujnu kosu, ali nije kosa bila ono što je privuklo pažnju ljudi: naime mnogi su TikTok korisnici ostali zaprepašteni slikama novorođene bebe jer su primijetili da već ima probušene uši.

U TikTok videu koji je prikupio više od 10 milijuna pregleda, mama je rekla: "Svi govore: ‘Kosa bebe neće ostati,. samo će otpasti” te pokazuje fotografije svoje kćeri kao novorođenčeta i sada, kada su joj četiri mjeseca, otkrivši da joj je još uvijek glava prekrivena kosicom. 

@laraticaofficial 1 day vs 4 months #babyhair #hair #baby #foryou #bighair #fry #viral ♬ chicken tikka - hannah

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Ipak, većina je korisnika počela raspravljati je o njenim probušenim ušima, zbog čega su se mnogi i posvađali u komentarima.

"Zašto ne pričekati s naušnicama dok dijete samo može reći da ih želi?”, pitala se jedna korisnica, dok je druga dodala: “Mislim da ne biste trebali stavljati naušnice djetetu koje još ne može pokazati želju za njima". 

Mama je odlučila odgovoriti na te komentare pa je naknadno i objasnila zašto je odlučila probušiti uši svojoj kćeri.

“Djeca stara 2-3 dana ne osjećaju bol kako je osjećaju s godinu ili dvije! Rupe im naprave neonatolozi, liječnici specijalizirani za njegu novorođenčadi, u bolnici pri rođenju”, otkrila je.

Dodala je i da je ušna resica u toj dobi puno mekša pa beba neće osjećati bol od probijanja, a rekla je i da njena djevojčica nije  ni reagirala na probijanje.

Neki se svejedno nisu slagali s takvom odlukom, no bilo je dosta i onih koji su branili mamu i koji u tome ne vide ništa loše. "Ne razumijem baš zašto svi imaju tako veliki problem s naušnicama...", komentirao je jedan korisnik.

"Svi plačete zbog naušnica, a ja sam svoje dobila u istoj dobi i nisam umrla", glasio je jedan komentar.

Jednojajčane blizanke zaručene za istog muškarca: "Želimo biti trudne u isto vrijeme"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije