Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nema šanse, to toliko smrdi'

Majka zgrozila objavom na Facebooku kad je objavila neobičan trik za ljepotu

Facebook
04.03.2020.
u 19:14

Iako na pakiranju piše da se može koristiti za osobnu higijenu, stručnjaci to ne preporučuju.

Jedna majka je priznala kako se jednom tjedno kupa u dezinfekcijskom sredstvu jer se zbog njega osjeća svježe i čisto, a tvrdi i da joj koža izgleda ljepše i mlađe. Laura Nicholls, 33, zgrozila je korisnike društvenih mreža kada je svoj neobičan trik za ljepotu objavila u Facebook grupi Mrs Hinch Made Me Do It.

Pogledajte kako pravilno oprati ruke kako bi se zaštitili od virusa i bakterija:

Laura tvrdi kako jednom tjedno u svoju kupku stavi dva puna čepa dezinfekcijskog sredstva, a priznala je i da svog osmogodišnjeg sina okupa u toj mješavini. Za Daily Mail je rekla: "Okupam ga tako ako je bio vani i isprljao se ili ako se ozlijedi i zadobije posjekotine na laktovima ili koljenima."

Iako se većina stručnjaka ne slaže, neka dezinfekcijska sredstva na svojim pakiranjima imaju upute da se u mješavini s vodom mogu koristiti kao antibakterijsko sredstvo za osobnu higijenu. Laura je rekla kako se ona počela kupati na ovaj način prije nekoliko godina i vjeruje da su odlične za higijenu i zdravlje, prenosi Daily Mail.

U svojoj objavi je napisala: "Je l' se još netko kupa u dezinfekcijskom sredstvu? Uvijek se osjećam tako svježe i čisto, a na pakiranju piše da se može koristiti za kupke i posjekotine. Usput i miriše odlično pa ga koristim i za pranje podova." Njezina objava izazvala je podijeljene reakcije, ali većina je bila zgrožena njenim trikom.

"Imam 27 godina i nikad nisam čula za kupanje u dezinfekcijskom sredstvu, je l' to stvarno postoji?", čudila se jedna djevojka. "Nema šanse, to toliko smrdi! Kako uopće možeš koristiti istu stvar za kupku i za čišćenje podova?", upitala se druga žena.

Pogledajte koliko muškarci znaju ženske beauty proizvode:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije