Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNA IDEJA

Majka troje djece podijelila super trik za razvrstavanje dječje odjeće nakon pranja

Tik Tok
01.06.2022.
u 07:00

Slaganje odjeće nakon pranja ponekad može biti vrlo komplicirano, posebno kada imate više djece koja imaju sličnu odjeću..

Slaganje odjeće nakon pranja u perilici može biti naporno, posebno onima s više djece, no jedna je majka smislila odličan način da svakilako razvrsta dječju odjeću i da uvijek točno zna što kojem djetetu što pripada.

Kako piše The Sun, na svom je Tik Tok profilu podijelila video u kojemu je objasnila da je ideju dobila od svoje prijateljice.

 Genijalan razlog da u perilicu rublja ubacite - crni papar!

1/6

 - Kada imate više djece morate se snaći s rubljem. Zato prvom djetetu na ovratnik ili na unutarnju etiketu flomasterom ili kemijskom nacrtam crticu, drugom dvije, trećem tri... Tako točno znam koja je čija odjeća i ne moram svaki put promatrati i misliti - rekla je u videu. 

U svom je idućem videu ova mama podijelila i koliko je taj trik koristio njenoj obitelji jer je, s djecom s malom razlikom u godinama, teško pratiti što je čije i stvari se lako pomiješaju.

- Među svom mojom djecom je razlika manja od dvije godine i odjeća im na hrpi izgleda gotovo isto, a često imaju i slične komade. Zato je najlakše jednostavno pogledati crtice i vidjeti kojem djetetu nešto pripada - nastavila je. 

@dinkumtribe Clothing organization hack for multiple kids hand-me-downs. #householdorganizing #momofmanykids #theresalotofkidsinhere #kidsclothescheap #handmedownsitis #howtoorganizehome #momlifeisthebestever #adhdfamilies #adhdfamilylife #familytravelinfluencer #clotheshacks #keepitsimple💕 ♬ original sound - dinkumtribe

Napomenula je i da joj je ovo olakšalo slaganje, te uštedjelo vrijeme nakon pranja rublja, a trik je, kaže, posebno koristan ako vam starije dijete nosi istu ili manju veličinu od mlađeg brata ili sestre.

Korisnici su joj u komentarima zahvalili, a mnogi kažu da i sami koriste slične trikove. 

- U mojoj su se obitelji uvijek stavljale točkice i to nam je zaista pomagalo - komentirala je jedna korisnica. 

- Imam tri dječaka i vrlo je teško razlikovati njihovu odjeću, tako da će mi ovo puno pomoći, hvala! - napisala je druga. 

Dva nerazdvojna psića iz skloništa, Peanut i Cashew, su se vjenčali i imali pravu ceremoniju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije