Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sasvim neobično

Majka podijelila sliku ultrazvuka pa šokirala mnoge: 'Zašto beba izgleda tako?!'

Shutterstock
29.09.2022.
u 13:30

Korisnici Reddita nisu se suzdržali s komentarima te rekli kako je slika – ukleta

Svaki roditelj jedva čeka vidjeti svoje dijete po prvi put. No, dok se ne rodi, moraju se zadovoljiti ultrazvučnim pregledima kako bi dobili predodžbu o izgledu svoje bebe.

I dok većina trudnica ide na ultrazvučne preglede tijekom cijele trudnoće kako bi provjerile razvoj svoje nerođene bebe u maternici, kako  nema svatko laganu trudnoću, neke će žene možda morati na druge preglede, kao što je MRI skeniranje, kako bi liječnici pomogli u dijagnosticiranju nepovezanih zdravstvenih problema. 

Tako je jedna buduća mama podijelila sliku svoje nerođene bebe snimljenu tijekom magnetske rezonance, korisnici Reddita nisu se suzdržali s komentarima te rekli kako je slika – ukleta, kako prenosi Mirror.

Foto: Reddit

Liječnica upozorila što nikada ne smijete učiniti u javnom WC-u:

1/6

Jedan korisnik se našalio: "Izgleda kao ukleta žele beba", dok je drugi dodao: "Meni izgleda kao Mr Bean."

Drugi korisnici raspravljali su o tome je li fetus više sličio Pickle Ricku iz animiranog znanstveno-fantastičnog serijala za odrasle Rick i Morty ili kao "verzija izvanzemaljaca iz Mars Attacks u obliku patlidžana".

"Ovo je najsmješnija stvar koju sam ikada vidio”, rekao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica otkrila:  "Trudna sam i ne mogu se prestati smijati ovime."

Objašnjavajući detaljnije MRI skeniranje, jedan korisnik je rekao: "Mogu potvrditi - ja sam MRI tehničar i skenirao sam puno trudnica. Ne možete ih vidjeti kako se kreću u stvarnom vremenu osim ako se ne radi o filmskoj sekvenci. Ništa od onoga što rutinski gledam više mi nije jako zanimljivo. Vidim to svaki dan - to je posao."

Isplati se očistiti radijatore: Uklanjanje prljavštine iz njih može vam uštedjeti novac!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije