Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što vi mislite?

Majka otkrila kako čisti četku za zahod pa joj mnogi poručili: 'Ovo je odvratno!'

shutterstock
30.10.2023.
u 08:00

Neobična navika se pojavila nakon što je prijateljica došla u njezinu kuću i vidjela predmet u perilici posuđa.

Jedna žena je žestoko kritizirana nakon što je otkrila način na koji čisti svoju četku za WC školjku. Anonimna žena, za koju se smatra da živi u Velikoj Britaniji, otkrila je način čišćenja u objavi na roditeljskom forumu Mumsnetu, u kojoj je rekla da se neobična navika pojavila nakon što je prijateljica došla u njezinu kuću i vidjela predmet u perilici posuđa, kako piše Daily Mail.

'Svoju WC četku čistim u perilici posuđa svakih nekoliko mjeseci. Samo stavim četku i držač, same na vruće pranje i izađu kao novi. Prijateljica je svratila jutros na kavu, a ja sam otvorila perilicu posuđa da izvadim nekoliko šalica, zaboravivši da sam sinoć stavila četku prati. Potpuno je poludjela, rekavši da je ovo potpuno odvratno, i ponovno je oprala šalice koje sam tada izvadila iz ormarića i polila ih kipućom vodom prije nego što mi je dopustila da joj skuham kavu! Je li moja prijateljica bila nerazumna? Šalice i četka prali su se odvojeno!', objasnila je.

VEZANI ČLANCI: 

Njezina objava brzo je šokirala i zgrozila korisnike društvenih mreža, a velika većina ih  smatra da je pranje četke za WC školjku u perilici posuđa nehigijensko.

'To je apsolutno odvratno', komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: 'Shvaćate li da je prvo ispiranje u perilici posuđa reciklirana voda? Dakle, perete svoje lonce u kakici'. 

Muškarac otkrio trik za perilicu posuđa pa izazvao burnu raspravu: 'Ovo uopće nema smisla'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije