Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljska svađa

Majka joj je zabranila dolazak na sprovod oca: 'Saznala sam da je bolestan preko e-maila'

shutterstock
29.11.2023.
u 11:30

Ožalošćena kći imala je veliku svađu s roditeljima zbog koje su bili otuđeni godinama i rekla je da sada 'mrzi' svoju mamu jer joj je uskratila priliku da prisustvuje sprovodu.

Ženi slomljenog srca majka je zabranila odlazak na sprovod vlastitog oca. Shrvana kći priznala je da se prije pet godina 'brutalno posvađala' s roditeljima zbog novca. Dodala je kako u jednom trenutku njih troje nisu razgovarali dvije godine te da se i danas s mamom jedva čuje. Međutim, prije nekoliko godina ponovno je počela razgovarati s otuđenim tatom nakon što ju je kontaktirao da ima rak, prenosi Mirror.

Iako je problem s novcem još uvijek bio problem, o toj se temi nije razgovaralo i bila je zadovoljna što se njihov odnos počeo popravljati tijekom redovnog kontakta. Ali žena, koja je sve podijelila u iskrenom pismu napisanom Jane Green na MailOnlineu, dobila je dodatni udarac nakon što je njezin otac primljen u bolnicu, a njezina majka nije htjela dopustiti da ga vidi.

VEZANI ČLANCI: 

Napisala je: 'Mama mi je poslala e-mail da me obavijesti o situaciji, a ja sam požurila biti uz njega što sam brže mogla, samo da bih otkrila da mi je mama zabranila ulazak u njegovu bolničku sobu'. Nažalost, manje od dva tjedna kasnije njen otac je umro i ona se nikada nije imala priliku oprostiti.

Sada tvrdi da joj mama odbija dopustiti da prisustvuje sprovodu i da ju je ostavila bez riječi. Dodala je: 'Bez obzira na sve što smo prošli, nikad nisam mislila da će biti toliko okrutna da mi uskrati posljednju priliku da se oprostim od čovjeka koji mi je puno značio. I iskreno, mrzim je zbog toga'.

Međutim, žena je preko rođaka uspjela saznati kada i gdje je sprovod. Razmišlja o tome da se pojavi u stražnjem dijelu kako bi izbjegla sukob s mamom te kaže da zaslužuje priliku odati počast svom tati. Iako je Jane u potpunosti suosjećala s kćeri, savjetovala ju je da ne ide na sprovod. Rekla je: 'Zabrinuta sam da bi vaša prisutnost mogla prouzročiti veću dramu koja bi umanjila vašu sposobnost da dobijete završetak koji vam je potreban. Ono što vjerujem da biste trebali učiniti umjesto toga je proslaviti život svog oca svojom vlastitom ceremonijom'.

VEZANI ČLANCI: 

Pismo je također prikupilo stotine odgovora drugih ljudi koji su iznosili svoja razmišljanja o užasno neugodnoj situaciji. Jedna je osoba napisala: 'Ne znamo sve detalje novčanog pitanja o tome zašto je majka toliko ljuta na kćer... Ja kažem da samo posjetite njegovo grobno mjesto'. Dok su drugi nije složio s Jane: 'Idi svejedno, budi tiha i ljubazna. Ako se mama loše ponaša, onda je ona ta koja će izgledati kao grozna osoba', a treći je dodao: 'Užasan savjet od Jane. Zaslužuješ ići na očev sprovod i trebala bi ići'.

Muž ju je prevario s njenom sestrom i ostavio: 'Odlučila sam reći djeci kakav im je otac'

Komentara 2

Avatar votum
votum
12:39 29.11.2023.

Čovjek koji joj je tako puno značio, značio joj je manje od novca 😤

Avatar Svračak
Svračak
12:33 29.11.2023.

Bitno je da nije kod nas. Oni na otoku su inače malo vudreni u glavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije