Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi ipak misle da je...

Majka izazvala raspravu: 'Susjeda mi prigovara jer mi dijete plače po noći, ne shvaća da nisam ja kriva!'

shutterstock
14.03.2022.
u 11:38

Inzistirala je da je pokušala razgovarati sa susjedom o tome zašto njezin sin toliko plače, i iako razumije da je to ometajuće, ne može ništa učiniti da to prestane.

Biti roditelj novorođenoj bebi nije lak zadatak, a neprospavane noći i 24-satne brige za mališana mogu biti iscrpljujući. Jednoj mami na Redditu stres majčinstva dodatno pogoršava je susjeda koja živi u stanu do nje, a koja se stalno žali na plakanja njezinog sina.

Anonimno podijelivši svoju priču žena je objasnila da je rodila prije samo sedam tjedana, ali dijete zbog alergija puno plače i često ga boli. I dok jedna od susjeda i sama ima svoju djecu i podrška joj je, žena koja živi u stanu do nje nije tako ljubazna - pa je čak zaprijetila i da će podnijeti tužbu zbog buke.

 Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi:

1/6

-"Svog sina sam rodila prije sedam tjedana. On je stvarno bolestan zbog više alergena, a još uvijek pokušavamo otkriti neke od njih. Većinu vremena provodim pokušavajući ga umiriti dok ga boli. Dakle, u biti, plače. Puno. Živimo u stambenom naselju, tako da ga naši susjedi dosta čuju”, objasnila je u objavi koju prenosi Mirror.

S jedne strane stana imaju samohranu majku s troje djece. Ima razumijevanja i velika joj je podrška, a često joj i nudi da joj pričuva bebu kako bi mogla spavati. S druge strane, imaju mladu ženu koja ima mnogo manje razumijevanja. Svaki dan lupa im po vratima da se žali, a čak je dva puta zvala policiju prije nego što je razgovarali s njom. 

Mama je inzistirala da je pokušala razgovarati sa susjedom o tome zašto njezin sin toliko plače, i iako razumije da je to ometajuće, ne može ništa učiniti da to prestane. No, nakon što su ženini postupci eskalirali i počela je lupati po zidovima, mama je uzela stvari u svoje ruke - i poklonila joj par čepića za uši.

"Pokušala sam objasniti da bebe plaču, pa čak i otkrila njegove zdravstvene probleme. Shvaćam zašto se žali - on vrišti cijeli dan i cijelu noć, što je ometajuće, ali ne mogu ga natjerati da prestane. U svakom slučaju, ona je u posljednje vrijeme postala uporna – pušta glazbu dok on spava i lupa po zidovima i stvarima. Prije tri dana kupila sam joj čepiće za uši, pokucala na njena vrata i dala čepiće uz komentar: 'Koristi ovo i prestani maltretirati bolesno dijete i njegovu majku.  Bila je šokirana, a ja sam se vratila u svoj stan”, otkrila je.

Mama je od tada čula minimalno lupanje od svoje susjede, ali osjeća se stvarno krivom zbog načina na koji je rješavala stvari. I korisnici Reddita bili su podijeljeni jer je većina ljudi mogla vidjeti kako će situacija negativno utjecati na obje strane svađe.

“Znam kako se osjećaš, to je beba, ali susjeda je u pravu. Nije njezino dijete, san joj se stalno prekida i mora da je neispavana", komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Nova mama ovdje. Shvaćam da ne možete kontrolirati svoju bebu. Ne možete ih uvijek natjerati da prestanu plakati. Ali također shvaćam koliko je neugodno slušati bebu koja nije vaša.”

Ova djevojčica (6) je prva osoba na svijetu koja je prohodala iako nema kvadricepse! 💪👏

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
15:02 14.03.2022.

Najgore imat ovakve susjede

ME
MediciKM
11:47 14.03.2022.

Susjedu na ignore i neka diže tužbu,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije