Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burna reakcija

Majka izazvala bijes društvenih mreža: "Za rođendan su nam donijeli jabuke i kekse"

Shutterstock
08.02.2019.
u 10:26

Na Facebooku je izazvala brojne reakcije, a većina ju je prozvala jer ne nezahvalna i bezobrazna. U anketi recite svoje mišljenje o njezinom postupku

U Facebook grupi "Ženske priče" osvanula je neobična objava anonimne majke koja se požalila na dar jednog gosta, odnosno gošće.

U objavi je pisalo:

- Sinoć su mi gosti došli na prvi dječji rođendan od sina. Ja sam svašta poredala po stolu i stvarno nisam žalila: bilo je smokija, štapića, keksa, kisele... Međutim, kad su svi otišli kući, ja sam otvorila kese i bilo je svega i svačega, ali u jednoj vrećici sam našla samo keks Domaćicu i kulu jabuka. Bila sam u šoku i nije mi bilo dobro. Da me netko ponizi s takvom milostinjom. Ja sam zapisivala tko je što donio i točno znam da je tu vrećicu donijela jedna susjeda. Što biste vi napravile na mom mjestu, da joj vratim tu vrećicu? Zaboravila sam reći da sam keks već načela, ali kupit ću joj drugi, isti takav. 

 

Foto: Facebook screenshot

Naravno, objava je izazvala burne komentare, iako dio korisnika društvenih mreža nije sigurno radi li se o zafrkanciji i trollanju

Jedna žena napisala je da ne bi donijela ništa "jer je g**** od čovjeka", a druga se pitala:

- Što ti je trebala donijeti? Staviti 1000 eura da bi ti nahranila svoju pohlepu i sebičnost? Iskreno, nisi se ni ti pretrgnula i počastila goste nekim ekskluzivnim specijalitetima, nego "bijednim" grickalicama.

Druga komentatorica se složila s napisanim te je dodala da se, ako je riječ o šali, s takvim stvarima ne treba šaliti. 

Jedna žena je napisala:

- Moram reći da si velika materijalistica! Ljude gledaš po tome što je tko donio! Pitam se gdje su tvoji roditelji pogriješili u tvom odgoju?! Jesi li se možda zapitala da je da susjeda svoje zadnje novce dala za keks i jabuke , a ipak te ispoštovala i došla? Srami se iskreno! Zašto si onda otvorila keks ako je milostinja i ako si stvarno tako uvrijeđena i ponižena? Možda od muke što si bijesna i bezobrazna! 

Druga komentatorica se složila s tim te napisala:

- Toliko si nisko spala da gledaš tko je što donio? Toj je ženi to možda bilo zadnjih 30 kn u novčaniku. Da ste mi mama, točno bi me bilo sram. 

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar dkoor
dkoor
17:22 08.02.2019.

Eto finog primjera gdje se vidi kolika je količina nerazumijevanja i nezahvalnosti među nekim ljudima danas. Umjesto da su sretni jer se imaju prilike družiti, jer su djeca zdrava i sl. mjerkaju koliko je tko donio... Samo utvrđuje moje stajalište da na takvim a i inim eventima trebaju biti dragi i/ili bliski ljudi a ne ići okolo skupljati ljude na event kao Pokémone...

Avatar Kaladin
Kaladin
18:21 08.02.2019.

Prvo, mislim da je trolanje... Drugo, srpsko trolanje... mislim "rođendan od sina"... "kisela"... Treće, nije ni provokativno trolanje...

Avatar jest
jest
19:18 08.02.2019.

Bahata, ohola, umišljena i bezobrazna skorojevićka kojoj je još baba nosila opanke, a ova jučer uskočila u lažne manolice pa misli da je zaslužila tretman s crvenog tepiha. Bijedna i jadna osoba koja će odgojiti još bjednije, sebičnije i jadnije osobe. Može je biti sram!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije