Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neugodno ju je iznenadilo

Majka ispričala: ‘Mislila sam da će mi u trudnoći narasti samo trbuh, no prevarila sam se’

Tik Tok
28.12.2022.
u 16:30

Promijenio joj se potpuno neočekivani dio tijela

Žene tijekom trudnoće prolaze kroz mnoge promjene. Neke od tih promjena nisu ni jasno vidljive, no neke mogu biti vrlo očite. Tako je jedna žena postala viralna nakon što je otkrila svoj trudnički - nos, piše The Sun.

Kaylyn je prvo podijelila snimku svog nosa prije trudnoće i napisala: "Želim razgovarati o trudničkom nosu". Tada je Kaylyn pokazala svoj nos tijekom trudnoće i dodala: "Postaje sve gore."

Trudnice imaju zaista čudnovate želje, jedu nezdravu hranu, kredu…

1/9

Kaylynin video postao je viralan s više od 2,6 milijuna pregleda, a mnogi korisnici začudili su se promjenom izgleda njezina nosa. 

- Hoće li se vratiti na staro?! - upitao je jedan korisnik.

- Upravo mi se stvorio novi strah vezan za trudnoću - komentirala je druga korisnica.

@kaylyn.hill It gets progressively worse🫠🫠#momtok #newmom #ftm #rainbowbaby #pregnancy #ttc #ttcjourney #librababy #pregnancynose ♬ Devil Eyes - There I Ruined It

Kaylyn je zatim podijelila još jedan video u kojemu je otkrila neke druge promjene na tijelu koje je vidjela, a htjela je i objasniti što se dogodilo s njezinim nosom nakon poroda. 

- Htjela sam sve uvjeriti da je trudnički nos vrlo privremen. Trebalo mu je samo nekoliko tjedana nakon što sam rodila da se vrati u normalu. No, cijelo tijelo mi je nateklo nakon što sam zatrudnjela. Nisam mogla nositi ni prstenje na prstima. Stopala su mi također narasla tako da sam nosila isključivo sandale. Što se tiče nosa, nisam ni shvatila koliko je postao velik dok nisam pogledala svoje stare slike prije trudnoće - dodala je.

Kaylyn je priznala da se borila s promjenama kroz koje je prolazilo njezino tijelo tijekom trudnoće, te da je postala jako nesigurna zbog toga jer joj je bilo teško gledati kako joj se cijelo tijelo mijenja. 

- Bilo mi je jako drago kad se sve vratilo u normalu - zaključila je.

Kroz 21 godinu rodila 14-ero djece: 'Svi nas stalno pitaju otkud nam novci za sve njih...'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije