Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan izgled

Majka ispričala: 'Imam 800 tetovaža! Zbog njih ne mogu naći posao, ne puštaju me u barove, ali želim ih još'

Facebook
09.12.2022.
u 11:28

Majka sedmero djece prvi je put napravila tetovažu kad je imala 20 godina i od tada je veći dio svog lica i tijela prekrila različitim bojama i simbolima

Melissa Sloan iz Powysa u Južnom Walesu napravi novu tetovažu najmanje tri puta tjedno i čak se tetovira svojim pištoljem od 1050 kuna koji je kupila na Amazonu.

Majka sedmero djece prvi je put napravila tetovažu kad je imala 20 godina i od tada je veći dio svog lica i tijela prekrila različitim bojama i simbolima, a prethodno je rekla Daily Mailu da to radi kako bi se nosila s utjecajem zlostavljanja u djetinjstvu.

Naime, 45-godišnjakinja tvrdi da više nije pozvana na božićne zabave, ne puštaju je u pubove i kafiće, a čak ima i problema kada dolazi po svoju djecu u školu.

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti:

1/11

“Želim uživati ​​i otići na piće u pub, ali me ne puštaju unutra. Prekrivena sam tetovažama, imam ih ukupno 800. Tetoviram se tri puta tjedno. Čak radim svoje tetovaže kod kuće”, ispričala je Melissa pa dodala da, unatoč višestrukim infekcijama, nikada neće prestati tetovirati svoje tijelo.

Rekla je da joj je koža otpala od tetovaža koje nisu zacijelile i ima brojne ožiljke. Iako su dio njezine tinte izradili profesionalci, mnoge je tetovirao i njezin partner Luke (56). Također je rekla da je dvoje njezine djece osnovnoškolske dobi dodalo svoje dodatke na njezina leđa.

Melissa tvrdi da joj tetovaže u 'zatvorskom stilu' stoje na putu da dobije posao. Dok je pokušavala dobiti posao, rekla je: “Da mi netko sutra ponudi posao, otišla bih raditi - prihvatila bih bilo kakvu ponudu. Očekivala sam ovo u životu, ne mogu se uklopiti s ljudima i uvijek ću biti svoja.”

U svibnju je otkrila da su njezine tetovaže način da se nosi sa seksualnim zlostavljanjem koje je kao dijete pretrpjela od strane starijeg brata. Gavin Sloan (46) osuđen je na 21 godinu zatvora zbog niza seksualnih napada nad drugom djecom ranije ove godine.

“Moje mi tetovaže pomažu prikriti emocionalne ožiljke koje je Gavin ostavio za sobom”, rekla je Melissa. “One su moja maska ​​i iza njih se skrivam od svijeta. Ali sad kad je napokon u zatvoru, mogu se početi osjećati slobodno. Smatram sam da su tetovaže vrlo terapeutske; način blokiranja prošlosti, ali i zlostavljanja.”

'Moderna baka': Prekrivena je tetovažama i piercinzima, a u zube je ugradila i - dijamante!

 

Ključne riječi

Komentara 14

VI
vidum
11:49 09.12.2022.

Jadna dica!

TM
trade_mark
11:58 09.12.2022.

baš neobično da ne možeš pronaći posao... ali sam se ti i dalje tetoviraj. nakon još 20 tetovaža budeš ipak našla posao.

Avatar Dars
Dars
12:11 09.12.2022.

Ni ja te nebi zaposlio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije