Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMIŠLJATO

Majka 8-ero djece otkrila: "Ne kupujem božićne poklone već pustim djecu da se sami međusobno daruju, evo kako"

Shuttershock
03.10.2022.
u 14:30

mjesto da troši na darove, za djecu je smislila zabavnu igru u kojoj ona u šešir ubaci papiriće s imenima sve djece, a svako dijete prije Božića izvuće ime brata ili sestre za koje osmisli poklon.

Britanka Angie je majka čak osmero djece mađe od deset godina, a nedavno je na Instagramu mnoge roditelje oduševila otkrivši da svojoj djeci uopće ne kupuje poklone za Božić. 

- Još sam prije dvije godine pdlučila promijeniti način na koji slavimo Božić u obitelji - napisala je, dodavši da i bez božićnih poklona u to vrijeme mora misliti na dovoljno rođendanskih darova jer joj je troje djece rođeno u zimi.

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi

1/6

Zbog toga se, kaže, u tom periodu osjećala pretrpano; posebno jer baš i nije najbolja u izboru poklona.

“Tako sam odlučila prestati kupovati darove za Božić", kaže Angie koja je umjesto da troši na skupe darove, za djecu smislila zabavnu igru u kojoj ona u šešir ubaci papiriće s imenima sve djece, a svako dijete prije Božića izvuće jedno ime brata ili sestre.

- Kad izvuku ime moraju dobro razmisliti što bi ta osoba željela i to joj kupiti - objasnila je, a kako su još premaleni, darove koje izaberu još uvijek ona kupuje, no čim im počne davati džeparac kupovati će ih sami.

Na taj se način, tvrdi mama, više raduju Božiću, i često međusobno razgovaraju o tome što bi tko htio dobiti; a ona u doba blagdana ne mora misliti i na poklone.

- Odlična ideja! - složili su se mnogi pratitelji, prenosi The Sun.

Ptići flaminga ostali bez roditelja, sad brigu o njima vodi čuvarica koja ih svaki dan vodi u šetnju 😍

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije