Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moderna izdanja

Lanvin, Cavalli i Bvlgari dizajnirali krune za britansku kraljicu

Krune (1)
Foto: Harrods
1/14
16.05.2012.
u 11:39

U povodu 60 godina vladavine kraljice Elizabete II. najpoznatiji svjetski dizajneri napravili su svoje verzije njezine krune

U čast dijamantnog jubileja kraljice Elizabete II. luksuzna robna kuća Harrods angažirala je trideset i jedno ime iz svijeta mode, uključujući Lanvin, Mulberry i Valentina, da naprave svoje verzije krune koju je Elizabeta prvi put stavila na glavu 1953. godine.

Kruna sv. Edwarda tako je dobila svoje dvojnike od baršuna, ukrašene zastavicama, dijamantima, velikim zmijama i perlicama.

Svi radovi bit će izloženi u Harrodsu u Londonu, a mi vam donosimo pregled 14 najupečatljivijih.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije