Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasmijat će vas

Kupio je jeftiniji iPhone online, ali ono što je stiglo na kućnu adresu nije ni blizu toga

เอาไปแบ่งกันดู/Facebook
26.03.2021.
u 11:25

Nije ni čudno da je bio jeftiniji...

Tinejdžer s Tajlanda naručio je iPhone putem interneta jer je cijena bila dosta pristupačna, puno niža nego u trgovini, ali upravo tim postupkom naučio je da kupovina putem interneta nerijetko može biti čista prevara.

Iako je dostava bila nešto skuplja nego je očekivao, nije htio propustiti 'priliku' i ne kupiti iPhone po niskoj cijeni, pa ga je brže bolje dodao u košaricu i platio. 

Čim je pošiljka stigla na njegovu adresu shvatio je da nešto nije kako treba jer je paket bio ogroman. Otvorio je kutiju i shvatio da nije naručio mobitel, već stol u obliku iPhonea! 

Foto: เอาไปแบ่งกันดู/Facebook

Gdje se u Europi najteže kažnjava pijane vozače? Saznajte u videu ispod:

Kasnije je, kako prenosi UNILAD, tinejdžer priznao da nije baš dobro pročitao opis proizvoda.

Sve je podijelio na društvenim mrežama, a objava je brzo postala viralna jer je svojom pogreškom naučio druge da uvijek budu oprezni kada nešto kupuju putem interneta jer ima jako puno prevara, lažnih stranica i opisa proizvoda. Na fotografiji ispod možete vidjeti što je zapravo kupio.

Foto: your10x10/Instagram

Naručila je tortu s motivom popularne Disneyeve Moane, no dobila je ovo...

1/2

Komentara 1

ZB
zgrada_bez_parkinga
19:02 27.03.2021.

Hehehehehe, ovo je lijepa slika za sobe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije