Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napravite sami

Krema za ruke – zašto je važna i kako je napraviti

Ruke, srce
Thinkstock
02.10.2017.
u 10:31

Pranje suđa u vrućoj vodi ili grubo sušenje nakon pranja ruku samo su neke od navika koje mogu uzrokovati neugledne ruke, čak i u ranijim godinama života.

Danas većina ljudi koristi kremu za lice, no često zaboravimo koristiti kremu za ruke dok ne postane prekasno i koža ne počne pucati. Suha koža ruku velik je problem tijekom hladnih mjeseci, pogotovo jer su ruke kontinuirano izložene faktorima koji uzrokuju ubrzano starenje i oštećenje kože na rukama. U nastavku saznajte kako zaštititi ruke i napraviti prirodnu te sasvim jednostavnu kremu.

Koža ruku izložena je vanjskim vremenskim čimbenicima koji joj štete, ali često ju i svojom nepažnjom možemo oštetiti. Pranje suđa u vrućoj vodi ili grubo sušenje nakon pranja ruku samo su neke od navika koje mogu uzrokovati neugledne ruke, čak i u ranijim godinama života. Poput lijepih noktiju, njegovane ruke odaju dojam uglađenosti.

Srećom, samo nekoliko minuta dnevno može nam osigurati meke i mladolike ruke. Sve što je potrebno je krema za ruke, a preporučljivo je nositi jednu u svojoj torbi, držati je u autu ako ste vozač ili pak na radnom stolu kako bismo se podsjetili da namažemo ruke kada je vidimo.

Kako napraviti kremu za ruke kod kuće, pročitajte na portalu Kreni zdravo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije