Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrinuti su

Korisnici TikToka osudili reakciju muškarca nakon otkrivanja spola bebe: ‘Zašto je tako agresivan?'

Tik Tok
11.02.2023.
u 16:20

Plavi konfeti lebdjeli su na tlu dok su obitelj i prijatelji navijali iza kamere, a zabava je bila naizgled normalna do tog trenutka

U posljednjih nekoliko godina vidjeli smo priličan udio zabava za otkrivanje spola djeteta i čini se da taj američki trend neće nestati u skorije vrijeme. No, nisu sve zabave uspješne i ponekad odu u pomalo krivom smjeru. Naime, jedan je video postao viralan na društvenim mrežama nakon što je majka podijelila brutalnu reakciju budućeg tate na otkrivanje spola njihovog djeteta, piše The Sun.

Trudnice imaju zaista čudnovate želje, jedu nezdravu hranu, kredu…

1/9

Mathilde Vltr podijelila je zabavu otkrivanja spola djeteta u videu na TikToku. Par je koristio balon koji su probušili, kako bi obitelji i prijateljima koji su snimali otkrili spol svoje bebe. Mathilde je držala balon dok ga je njezin partner bušio. Plavi konfeti lebdjeli su na tlu dok su obitelj i prijatelji navijali iza kamere. Zabava je bila naizgled normalna do tog trenutka. No, reakcija budućeg tate izazvala je zabrinutost gledatelja.

Kad je vidio kako se ispuštaju plavi konfeti, vrisnuo je i navijao. Počeo je lupati po stolu punom ukrasa, a čak je i glavom udarao po izloženim, ukrasnim kutijama. Buduća mama Mathilde nije izgledala zadovoljno dok je gledala u nered na podu i nasmiješila se tek kad ju je partner poljubio.

@mathilde7620 #babyshower #genderreveal ♬ son original - Mathilde Vltr

Video je postao viralan s više od 40 milijuna pregleda, a gledatelji su bili zgroženi reakcijom budućeg tate.

- Što se ovdje događa? Zašto je tako agresivan?! - napisala je jedna korisnica.

- Možete čuti tišinu u prostoriji nakon početnog navijanja ljudi, a on i dalje divlja. Svi u toj sobi znaju - komentirao je drugi korisnik.

Mnogi gledatelji ohrabrivali su buduću mamu da prekine vezu.

- Nije prekasno biti samohrani roditelj, dušo, moja je mama to učinila i ispala sam dobro - dodala je treća korisnica.

Udala se za dečka koji ju je maltretirao u srednjoj školi: 'To je ionako radio jer sam mu se sviđala'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije