Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiv trik

Konobarica priznala: 'Ovaj trik s računom koristimo kada želimo da odete što prije!'

Shutterstock
10.02.2024.
u 10:06

Mnogi od komentatora videa također su bili radnici restorana koji su se složili da koriste isti trik

Rad u restoranu može biti naporan, pogotovo ako imate posla sa zahtjevnim mušterijama koje vam posao čine još težim nego što bi trebao biti. No, jedna konobarica sada je otkrila da zapravo postoji trik koji poslužitelji koriste kada imaju posla sa stolom s mušterijama koje ne vole, a mogao bi vam pomoći da shvatite jeste li vi problem kada idete van na ručak, prenosi Mirror

Naime, konobarica je objavila viralni video na TikToku u kojem je rekla da unaprijed ispisuje račun za stolove za koje želi da brzo napuste mjesto, umjesto da čeka da oni to zatraže. 

@tastyriah #fyp #serverlife #servertok #customerservice ♬ original sound - sissy

Obično, kada zatražite račun u restoranu, vaš poslužitelj će otići do svog računala da ga ispiše i dati vam ga, ali ako ga izvuku iz džepa čim ga zatražite, tada možda vam nagovještava da požurite i odete. Konobarica, koja objavljuje pod korisničkim imenom @tastyriah, podijelila je video sebe kako drži račun i napisala: 'Kada gosti kažu 'mogu li dobiti račun, ali ja ga izvučem iz džepa jer sam čekala da odete iz mog odjeljka'.

Mnogi od komentatora videa također su bili radnici restorana koji su se složili da koriste isti trik kako bi pokušali natjerati određene mušterije da brzo odu, iako to obično dolazi s time da govore stolu da plate "kad god budu spremni" i da nema "žurbe".

Iznenadila se kada je vidjela uslugu koju su joj naplatili u restoranu: 'Nisam znala da to postoji!'

Komentara 10

DE
Dex
12:53 10.02.2024.

i onda nručiš još jednu kavu i tražiš da sve bude na istom računu

MB
MB1982
16:14 10.02.2024.

Ja zatražim račun kada sam spreman otići. Ako mi ga odmah da još bolje😆

ZO
ZoranF
15:53 10.02.2024.

Gost bira lokal u koji će ići i gdje će trošiti svoj novac. Ako zaposlenik lokala "bira" goste, tj. reducira njihov broj, onda je u opasnosti da smanji prihod i dohodak. Ako je prihod manji od rashoda, dolazi do gubitka,, a to je put u propast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije